Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: DzikuXD

Znajomość AMXX (x/10): 6

Staż na forum: udziela się od czas do czasu ale jak obejmę funkcje to będę codziennie.

Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: znam dobrze regulamin ( dzięki adminowi wolves) nigdy nie dostałem bana, oraz jestem aktywnym graczem na COD 400 dzienie spędzam jakieś 2-5h z tego co wiem społeczność stała tego serwera za mną przepadają i niektórzy w sumie przez nich zgłaszam się twierdzili bym się podjął próby jako admin poza tym ostatnio widać tam coraz mnie adminów na serwerze i jest coraz więcej łamania regulaminu.

Kontakt: steam DzikuXD

coś o mnie: nazywam się Hubert pochodzę z ZG kocham wygrywać nie niewiedze przegrywać :D więcej na pw.

Edytowane przez DzikuXD
Napisano

+Wiek

+GT jest w miarę okej

+AMXX

+/-Steam - osobiście nie widziałem, żebyś grał na steamie

Jeśli będziesz grał na steamie to jestem skłonny być za okresem próbnym. Na tę chwilę pozostanę Neutralny.

Napisano
W dniu 1.06.2018 o 15:41, FunnyPuma napisał:

+Wiek

+GT jest w miarę okej

+AMXX

+/-Steam - osobiście nie widziałem, żebyś grał na steamie

Jeśli będziesz grał na steamie to jestem skłonny być za okresem próbnym. Na tę chwilę pozostanę Neutralny.

Przychylam się do tej wypowiedzi :). Jeśli będzie steam, jestem na TAK.

Napisano

Argumenty przemawiają, że jesteś bardzo dobrym kandydatem, jeśli jesteś w stanie grać na steam to przyjmujemy cię od ręki. Niestety muszę wiedzieć czy jest to możliwe, dlatego byłbym wdzięczny za kontakt na pw z informacją czy posiadasz i możliwa jest gra na steam.

Osobiście jestem jak najbardziej za tak, znam cię z gry, jesteś aktywny, pomocny i nie odnotowałem żadnego problemu z regulaminem.

Napisano

jestem na tak

wymagania spełniasz na serwerze też Cie widzę, często i przyda się kolejna para rąk do pomocy ponieważ ostatnio słabo coś z adminami

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...