senor Napisano 22 Czerwca 2018 #519180 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Zasady: - Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @aureox zadajemy do piątku przyszłego tygodnia. Następnie @aureox w sobote stworzy temat z odpowiedziami. aureox i Rekuseq dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 22 Czerwca 2018 #519183 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 [P] Jak znalazłeś się na forum? [P] Co sądzisz o mnie ? [P] Skąd wziął się Twój nick? [P] Cola czy pepsi ? [P] Fanta czy mirinda? [P] Lays czy crucnchips? Pozdrawiam Rekuseq aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyx Napisano 23 Czerwca 2018 #519230 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 [P] Koń czy Krowa ? [P] Kawa czy Herbata ? [P] Jakie masz zdanie na mój temat ? [P] Miałeś mysli samobójcze ? [P] Jechałeś jawką do tyłu ? [P] Lałeś kiedyś krowe kijem ? [P] Oaza czy Polaris ? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwca 2018 #519491 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 [P] Kiedy awans na S@? [P] Czemu lubisz się bawić bilami kolegów? aureox i Gustaw dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 25 Czerwca 2018 #519592 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 [P] jaka funkcje na MH chcialbys pełnic? [P] jak Ci sie podoba obecna atmosfera na sieci? [P] co bys zmienil na sieci? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 26 Czerwca 2018 #519780 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 [P] Jak spędzisz wakacje? [P] Czego się boisz najbardziej? [P] Wódka czy piwo? [P] Kogo najbardzij cenisz MH i dlaczego? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 27 Czerwca 2018 #519941 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 [P] Kogo byś zbanował najbardziej na forum [P] Kogo nienawidzisz na forum aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Czerwca 2018 #520006 Administrator Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 [P] Co o mnie myślisz? [P] Co sądzisz o alkoholikach? [P] Jakie masz zdanie na temat ludzi drących ryj o 3 w nocy pod blokiem? [P] Czy najebanie się jak szmata, darcie mordy na mieście pijąc szampana w sylwester jest normalne? [P] Co sądzisz o aktualnej hodowli kurczaków drobiowych w Polsce? [P] Jak to jest być rakiem? [P] Jak to jest być zielonym policjantem? [P] Co sądzisz o powszechnie stosowanym powiedzeniu "TWÓJ BEZZI"? [P] Czy byłbyś w stanie hodować drzewa kokosowe na bezludnej wyspie w archipelagu malajskim? [P] Czy zjadłeś kiedyś surową rybę? [P] Czy zlałeś się kiedyś w basenie? [P] Jak to jest być zwykłym szarym człowiekiem? [P] Jak często walisz konia? [P] Czy zostałeś przyłapany na oglądaniu filmów dla Ciebie nieodpowiednich? [P] Co sądzisz o społeczności 4chan'a? [P] Powiedzmy że z dnia na dzień @aquax postanowił sprzedać forum za dożywotni zapas czerwonej cebuli. Co robisz? [P] Czy skoczył byś z okna jeżeli gonił by Cię przerośnięty trzy głowy niedźwiedź krzyworgi? [P] Co sądzisz o mangozjebach? [P] Jak to jest być ujeżdżanym przez zombie? [P] Czy wypalanie traw na dzikich łąkach stepów Grenlandzkich jest ok? [P] Jakie masz zdanie na temat totemów Moai? [P] Co sądzisz o globalnym ociepleniu? [P] Jakie masz zdanie na temat zwiększającej się ilości ciapaków w Europie? [P] Czy zamiatał byś pustynie za wieczny dostęp do farmy bawełny na drugim końcu świata? [P] Wkurwiam Cie? [P] Komu byś zajebał lepe? [P] あなたは米が好きですか? [P] Czy kupisz mi dakimakure? [P] Postawisz mi burgera? [P] Co sądzisz o poziomie przestępczości w Polsce? [P] Rzygałeś kiedyś do śmietnika? [P] Obudziłeś się kiedyś w krzakach? [P] Piłeś kiedyś denaturat? [P] Ulubiony soczek? [P] Ulubiona zupa? [P] Królową bądź Tylko mą, Nie zostawiaj mnie nie odchodź, ze mną bądź Chociaż tą jedną noc, królową mą. Królową bądź tylko mą, Ja rycerzem a ty będziesz damą mą, Chociaż tą, jedną noc, królową mą? [P] Poka sowe? [P] MARILIZE LEGAJUANA? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 30 Czerwca 2018 Autor #520266 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi