Rekuseq Napisano 16 Lipca 2018 #522076 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar oraz baner na Yt Tematyka: Muzyka Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:Liczę na grafika Rozmiar: Tak jak na Yt. Napis: Baner: Rekuseq; Awatar bez napisu. Inne uwagi: Prosiłbym żeby ważniejsza część awataru była Zaokrąglona, ponieważ na Yt często wyświetla się awatar jako kółko. Jeżeli chodzi o baner to coś jak tu KLIK tylko że napis "REKUSEQ" oraz napis jakoś fajnie umieścić "Subscribe This Channel" czy coś w tym stylu Jeżeli grafik chcę, może umieścić z prawej strony swój nick i podpisek, że grafik: NICk lub Coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ PaPeK ★ Napisano 16 Lipca 2018 #522097 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginekolog. Napisano 16 Lipca 2018 #522104 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 (edytowane) Prosze nie wiedziałem do końca chodzi to zrobiłem coś w tym stylu a awatar to o co kaman ? XD napisales tylko Avatar bez napisu i ja mam zgadywac co chcesz ? XDD Napisz mi na priv co chcesz dokladnie na tym avku @edit 1- Jakość jest do du** pisz priv tam ci jakos to wysle inaczej Edytowane 16 Lipca 2018 przez Ginekolog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 16 Lipca 2018 Autor #522117 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 (edytowane) A więc tak baner biere od @Ginekolog. Jeżeli możesz wysłać w lepszej jakości na pw to wyślij Jeśli chodzi o Awatar to już nie potrzeba. Do zamknięcia. @BORN2KILL. @aureox @VisTeR.' Edytowane 17 Lipca 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Lipca 2018 #522245 Administrator Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi