Rekuseq Napisano 16 Lipca 2018 Inwestor #522076 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar oraz baner na Yt Tematyka: Muzyka Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:Liczę na grafika Rozmiar: Tak jak na Yt. Napis: Baner: Rekuseq; Awatar bez napisu. Inne uwagi: Prosiłbym żeby ważniejsza część awataru była Zaokrąglona, ponieważ na Yt często wyświetla się awatar jako kółko. Jeżeli chodzi o baner to coś jak tu KLIK tylko że napis "REKUSEQ" oraz napis jakoś fajnie umieścić "Subscribe This Channel" czy coś w tym stylu Jeżeli grafik chcę, może umieścić z prawej strony swój nick i podpisek, że grafik: NICk lub Coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ PaPeK ★ Napisano 16 Lipca 2018 #522097 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginekolog. Napisano 16 Lipca 2018 #522104 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 (edytowane) Prosze nie wiedziałem do końca chodzi to zrobiłem coś w tym stylu a awatar to o co kaman ? XD napisales tylko Avatar bez napisu i ja mam zgadywac co chcesz ? XDD Napisz mi na priv co chcesz dokladnie na tym avku @edit 1- Jakość jest do du** pisz priv tam ci jakos to wysle inaczej Edytowane 16 Lipca 2018 przez Ginekolog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 16 Lipca 2018 Inwestor Autor #522117 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 (edytowane) A więc tak baner biere od @Ginekolog. Jeżeli możesz wysłać w lepszej jakości na pw to wyślij Jeśli chodzi o Awatar to już nie potrzeba. Do zamknięcia. @BORN2KILL. @aureox @VisTeR.' Edytowane 17 Lipca 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Lipca 2018 Donator Premium #522245 Administrator Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi