Gość Napisano 17 Lipca 2018 #522197 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Wzór podania na UBT Nick: ♥ SnowOla ♥ Wiek: 18 STEAM_ID: 76561197965541238 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:2637755 Doświadczenie w ocenianiu: Byłam UBT więc spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Ponieważ szukacie osób na tą range, a ja byłam już w takiej randze Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Staram się tak ok.4-5 godzin (Może więcej) Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): No niestety ale tutaj Nie Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie:Jestem Ola.Mam 18 lat Gram na DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 17 Lipca 2018 #522207 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Brak miesięcznego stażu jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 17 Lipca 2018 #522208 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev CroXiu Napisano 17 Lipca 2018 #522256 Dev Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Nie wiem jak innym ale wydaje mi się, że jako tako UBT powiązania z adminem na serwerze ma w sumie niewiele co nawet pokusiłbym się na określenie tego że ma zerowe powiązanie z serwerem. Jak dla mnie UBT operuje tylko i wyłącznie na forum + amxbansie. Więc odrzucanie kogoś z powodu tego że nie posiadał miesięcznego stażu na serwerze jest trochę juzles gdy tak na prawdę rąk do pracy brakuje. Fakt faktem inne wymagania spełnia więc nie widzę problemu aby wziąć ją nawet na okres testowy (to tylko moje zdanie ale ja tu jestem tylko i wyłącznie juzlesem). To tylko w sumie moje zdanie ale dla mnie staż miesięczny na serwerze jest trochę nie na miejscu jako wymagania pod osobę z UBT. Być może trzeba dać szansę na wypowiedź innych użytkowników jakby nie było jest to forum dyskusyjne VisTeR.' i Rekuseq dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi