A3ro Napisano 5 Sierpnia 2018 #524310 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Siemka. Mam taką propozycję aby raz na mapę odbywało się losowanie na vipa gdzie vipa każdy miałby szansę aby zagrać z vipem i mógłby zastanowić się nad jego kupnem. Widziałem takie losowania na innych serwerach i ludziom się podobało. Vipa każdy miałby szansę wylosować i ludziom by się pewnie spodobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 5 Sierpnia 2018 #524327 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Moim zdaniem bezsens, jak ktoś chce vipa to go sobie kupi, jakiejś fortuny to nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Sierpnia 2018 #524433 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Głupota, ktoś miałby większego farta to reszta by płakała, że im to się nigdy nie udaje i "hardek dodaj mi vipa, bo inni mają, a ja nie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Sierpnia 2018 #524434 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi