Jarked Napisano 20 Grudnia 2015 #368375 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Nick:Jarked Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam doswiadczenie ponieważ bylem już adminem i myśle ze sobie poradzę Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:3 Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ czesto gram w godzinach nocy i brakuję adminów by ogarnać cziterów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4 Kontakt:Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Jarked/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAIT Napisano 20 Grudnia 2015 #368676 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Póki co cię tylko 2-3 razy widziałem, ale ogólnie nie sprawiałeś wrażenia, że byś się nie nadawał na to stanowisko.Póki co neutral bo za mało cię widziałem na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 20 Grudnia 2015 #368695 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Widzę Cię od kilku dni na serwerze więc za dużo o Tobie powiedzieć nie mogę ale słyszałem Twój głos i jak ty masz 20 lat to ja mam 18 ha ha :nynek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 20 Grudnia 2015 #368856 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Widywałem Cię kilkanaście razy na serwerze, ogólnie nie mam jakiś grubych zastrzeżeń co do Ciebie - Grasz nocami - Nie ogarniasz marnych spin - Coś tam się drzesz przez majka, ale rób to częściej mimo, że Twój głos jest jaki jest ale nie jest tragicznie - Rzadko kiedy łapiesz kontakt z ludźmi na serwerze ale dla mnie to dobrze, bo się nie przyzwyczajasz do nich ani nie walisz sentymentów przed banami Ogólnie przyda się druga para rąk na nocne pilnowanie serwera ; ) Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 20 Grudnia 2015 #368989 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Znam Cię już trochę i jesteś bardzo w porządku osobą i nie miałbym nic przeciwko ALE przez ostatnie kilka dni to Twoja kultura jest niższa niż 0. Hamuj emocje, graj jeszcze częściej a swój głos zmienię. Jestem jak na razie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 21 Grudnia 2015 #369042 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Nie znam Cię ani z forum ani z serwera, więc jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 21 Grudnia 2015 #369045 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Z serwera Cie kojarzę ale w chwili obecnej niestety nie. Popracuj nad kulturą, popraw kontakt z innymi graczami i pokaż, że na prawdę zależy Ci aby mieć u nas admina. Zapraszam z podaniem za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 21 Grudnia 2015 #369046 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi