Superman Napisano 19 Sierpnia 2018 #525975 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) NIe wiem o co chodzi gram juz tutaj spory czasu i zawsze mnie jakiś admin zaskoczy ten zrobił to dziś gram normalnie inny gracz o nicki canabis...... cos tam odlwepia staty 0-18 i wchodzi "Niesamowity" to mu odrazu na U@ wpisuje ze gracz canabis oslepia ze celow nie robi to bylo widać no ale zero reakcji mi zaspamil ze mam robić przed obowiazujacym czasem ale nie moglem bo bylem oslepiony potem zamieniłem sie z adminem na perki ja mu dalem raszerka on mi teleport i pierwasz runda i wtopilo mnie w sciane u hostów wiec strzelam by naprowadzic wroga na siebie (w miedzy czasie pisze do admina by mnie slapnąl/zabił i tak strzelam sobie w niesmiertelne hosty :p a po chwili jaśnie wielmożny admin daje mi bana z powodem Brak celów/zabijanie Hostów serio i On ma Admina?? Pytanie czy tak powinno być ?? Hostów nie da się zabić wiec ban Nieuzasadniony ! cstrike 2018-08-19 22-29-56-61.bmp Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Superman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 19 Sierpnia 2018 #525981 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Za jedno razowe złe rzucenie flesza nikomu nie będę dawać bana ponieważ każdemu może się to zdarzyć. Człowieku zamiast napisać slay bo teleportem się zbugowałem to mi piszesz slay slay mnie. jasnowidzem nie jestem (a graczy którzy pisza admin daj mi bana bo mam wh.. i tp jest co dzien kilku.) do tego strzelasz w hosta caly czas... Następnym razem napisz o co CI chodzi a nie slay... bo bez powodów nie wykonuje żadnych działań Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superman Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor #525983 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 2 minuty temu, Morderca napisał: Za jedno razowe złe rzucenie flesza nikomu nie będę dawać bana ponieważ każdemu może się to zdarzyć. Człowieku zamiast napisać slay bo teleportem się zbugowałem to mi piszesz slay slay mnie. jasnowidzem nie jestem (a graczy którzy pisza admin daj mi bana bo mam wh.. i tp jest co dzien kilku.) do tego strzelasz w hosta caly czas... Następnym razem napisz o co CI chodzi a nie slay... bo bez powodów nie wykonuje żadnych działań Pozdrawiam... to ty nie wiesz o co mi chodzi jak pisze Slay mnie bo utknalem w scianie ?? serio ?? inie oslepiał raz bo co chwila rzucał jak zam stwierdzilem nie poganiasz go bo podoba ci się jego skill a raczej brak 0-18 a strzelalem bo skoro ty nie ogarniasz prosby o slapniecie albo zabicie mnie by zakończyć runde to ja robiac halas bronia sam podawalem swoje polozenie czego tu sie nie rozumie ?? nie zareagowales na flashe koles nie robil celow tez nie zareagowales obudziles sie dopiero jak mnie w ascianie zablokowalo a jesli chcesz wmawiac mnie i innym ze postapiles jak na admina przystało to dodaj do tego demko z Hltv aby koledzy z adm tez to ocenili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 19 Sierpnia 2018 #525989 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Jeżeli admin coś zrobił nie tak to piszę się w dziale skargi. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Diablo Sensei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 20 Sierpnia 2018 #526001 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Człowieku ogarnij się po 1. Zgłoszenia /życzenia do Admina na u@ się robi a nie na say(tych po za u@ nie musze czytać.) Po 2. Było tylko jedno zgłoszenie ze flesza dostałeś wiec 2 raz nie dostałeś a jeśli dostałeś to zgłosiłes to na say. Po 3. Nie dalem typowi bana za cele ponieważ była akcja strzelali się . 4. Zapoznaj się z regulaminem a potem pisz skargi. 5 a jeśli nadal zamierzasz pisać trochę na u@ a trochę na say to miej pretensje do siebie a nie do Admina. I licz się z tym ze ktoś może nie reagować na twój spam bo nie jesteś jedynym na serwerze. Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Morderca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superman Napisano 20 Sierpnia 2018 Autor #526097 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Morderca napisał: Człowieku ogarnij się po 1. Zgłoszenia /życzenia do Admina na u@ się robi a nie na say(tych po za u@ nie musze czytać.) Po 2. Było tylko jedno zgłoszenie ze flesza dostałeś wiec 2 raz nie dostałeś a jeśli dostałeś to zgłosiłes to na say. Po 3. Nie dalem typowi bana za cele ponieważ była akcja strzelali się . 4. Zapoznaj się z regulaminem a potem pisz skargi. 5 a jeśli nadal zamierzasz pisać trochę na u@ a trochę na say to miej pretensje do siebie a nie do Admina. I licz się z tym ze ktoś może nie reagować na twój spam bo nie jesteś jedynym na serwerze. punkcik 3 Klamiesz aż wstyd demko pokaż gdzie strzela gosc który lata lufą po niebie i szuka celu pod sam koniec rundy tamten sie domyslil ze to cos o statach 0-18 nie ogarnia i sam wylazl do niego wiec po co tu kombinujesz z akcją strzelania nik nie jest sam na serverze ale u was to norma ze jak kolega z steamu napisze raz to reakcja bez problemu ale jak ktos z ns napisze to juz ból ze trzeba obowiązki admina robić i nie wypowiadaj sie na temat regulaminu skoro spamujesz o celach przed uplywem czasu do oslepionewgo gracza bo to bez sensu raczej i fak u was trzeba spamic bo wielu z was albo nie reaguje albo ucieka z servera tyle w temacie Edit: Ogólnie temat do zamknięcia ( to tutaj norma) nie wiem ilu tu adminów na cod 400 jest ale duza częśc robi to na tak zwany odpierdo* aby miec tylko range admina Podziękować za tych zainteresowanych i Ogarnietych Tak mało Juz Was Tutaj Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Superman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 21 Sierpnia 2018 #526131 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 19.08.2018 o 23:57, Diablo Sensei napisał: Jeżeli admin coś zrobił nie tak to piszę się w dziale skargi. Ze swojej strony nie musiałeś tu nic pisać, bo nie wydaje mi się, żebyś u nas grał. Robota czysto dla moderatorów @Morderca piszesz, że nie musisz czytać u@, a jednak przeczytałeś jak napisał "slay mnie". Jak gracz Ci tak pisze to raczej nie dlatego , że chce sobie deada zaliczyć tylko ma problem, więc z automatu admin powinien wejść na specta czy kamerę przewinąć na niego i zareagować. Swoimi czasy jak adminowałem zgłoszenia na say nie były mi obojętne. Po prostu go czytasz, reagujesz na to, a w między czasie na admin say'u piszesz o zgłoszeniach na u@. A say'a raczej czytasz. EDIT.: Admin w ogóle nie angażuje się w problemy na serwerze. Totalna olewka i cały czas zajęty grą. Najlepszy dowód jest ta oto mapa: http://d1.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-1808211743-fy_snow.dem.zip Gracz o nicku "Szynszyl" znany z rzucania swoim flashy co pokazuje jego bans zaczął je rzucać odkąd wbił. Pisano @Morderca na u@, a on nie reagował, a gdy przeszedł do teamu z "Szynszylem" i dostał flasha dopiero zareagował. 2 sprawa nie wiem czy pisać to w tym temacie czy nie, ale skoro mowa o @Morderca to napiszę tutaj. Zauważyłem, że jest on jak chodząca błyskawica co jest niemożliwe. Jest wiele assassynów z full kondychą, ale żaden z nich tak szybko nie biega. Pisałem mu nagminnie na u@ o tym, no ale jak na przykładnego admina przystało - nie odpisywał. Biega 2x szybciej ode mnie ( moja kondycja to 230 ), chociaż ma tylko chyba 60 kondycji więcej, do tego ma 300+ hp. Coś chyba jest nie tak. Podejrzewam jakiś bug kondycji lub komendę. Dobrym dowodem na to jest też wcześniej załączona mapa ( w linku ). Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Haq# Vix33nek! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 26 Sierpnia 2018 #526657 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Z takimi sprawami zapraszam tutaj ------> https://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 26 Sierpnia 2018 #526658 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi