SQNFUN Napisano 26 Sierpnia 2018 #526722 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Data zdarzenia: 26.08.2018Nick gracza: @BezziDowody: Świadkowie: -Uzasadnienie: Nie wiem, zgłaszałem to @aureox ale nie wie czy warnować czy też nie albo sam już nie wiem o co chodzi. Uważam, że każdy zasługuje na szacunek. @z.r.a.z. wandi, Rekuseq, aureox i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Sierpnia 2018 #526723 Administrator Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Nie przesadzajmy już. Za takie coś nie dajemy warnów chyba że sytuacja będzie się powtarzać nadmiernie. aureox, SQNFUN, VisTeR.' i 4 innych dodali reakcje 4 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Sierpnia 2018 #526724 Administrator Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi