EgzeF Napisano 11 Września 2018 #528119 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 - Wchodzenie raz dziennie na forum; +- Minimum 16 lat;+- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;+/- ale naprawię - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;+- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;+- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;+- Minimum 30h przegrane na serwerze;+- Obowiązkowo aktywne konto steam;+- Posiadanie mikrofonu;+Wzór podania:Nick:Egzekutor FragensowWiek:18Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo duże byłem adminem na wielu serwerach oraz miałem kilka swoichZnajomość AMXX (W skali 1-10):8/10Staż w CS-sie:8 latSteam / NonSteam:SteamDlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pomóc na serwerze w łapaniu tzw. "cziterów" oraz ogarniać dzieci wydzierające się przez mikrofon itd...Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4hKontakt:gg:63165406 | https://steamcommunity.com/profiles/76561198853846967/ Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Egzekutor%20Fragensow/80.72.43.106:27022/ Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198853846967/ Wiem że trochę ostatnio słabo grałem lecz nie miałem dostępu do kompa(był w naprawie) ale tera mam już kompa i mogę znowu grać tak jak to było kiedyś ;D Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 11 Września 2018 #528156 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Hmm... Osobiście uważam, że 3 dni regularnej gry to za mało i powinieneś pograć dłużej. Poza tym wszystko jest okej. Poprawisz GT, to będę za okresem próbnym. Na chwilę obecną pozostanę neutralny. Powodzenia. EgzeF dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 13 Września 2018 #528365 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 (edytowane) @Nodi @Kempes # @Morderca @cover @Sesio Dodacie coś od siebie czy mam sam decyzję podjąć? Zapraszam do wypowiedzi. @EgzeF to czy się wypowiedziaes czy nie, nie zmiana tego czy przyjmę czy nie. Poczekam na wypowiedzi reszty adminów i zobaczymy jak będzie. Edytowane 13 Września 2018 przez Vix33nek! EgzeF dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 13 Września 2018 #528370 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Neutralny, trochę za dużo gadasz i to na niepotrzebne tematy ;). Pozdro. EgzeF dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Dzik Napisano 13 Września 2018 #528371 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Jestem na nie, rzadko go widuje na serwerze, zwłaszcza w godzinach szczytu a jeśli jest to szczeka tym ryjem że grać się nie da. EgzeF dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Września 2018 #528372 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 nie znam ledwo co wracam ja bym poczekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 13 Września 2018 Autor #528384 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 (edytowane) @Dziki Dzik co do tego ze nie siedze w godzinach szczytu to nie moja wina ja w porównaniu do innych muszę pracować i nie zawsze mogę wbić w godzinach 13-16 Ale staram się jak moge I dobra czasami powiem za dużo ale taki juz jestem nic tego nie zmieni Wiem ze odrzucice za wypowiedzenie się ale chciałem wyjaśnić. Pozdrawiam Edytowane 13 Września 2018 przez EgzeF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 14 Września 2018 #528407 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Robi dużo szumu to fakt. Widuje go na serwerze. Myślę że na okres próby dać mu szansę każdy na nią zasługuje + postawić konkretnie sprawę co musi zmienić żeby było dobrze. Na pewno panie Egzekutor musisz ogarnąć mikro tak aby innym w grze nieprzeszladzać.Odzywać się ale nie 24 minuty na 25 minutowej mapie ? No i tez będziesz mumiał zwiększyć dystans do własnego siebie jako Admina. EgzeF dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 14 Września 2018 #528408 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Ja jestem tego zdania,że każdemu warto dać szansę zawsze możemy zrobić okres próbny i zobaczymy czy się spełni w roli admina Pozdrawiam EgzeF dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Września 2018 #528471 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Września 2018 (edytowane) Jestem niestety na nie. W dniu dzisiejszym zauważyłem, że powinieneś podszlifować twoją znajomość regulaminu, więc próbuj swoich sił przy następnej próbie. Pozdrawiam. Edytowane 14 Września 2018 przez BORN2KILL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 15 Września 2018 #528489 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Ja uważam że każdy powinien dostać szansę , jak dla mnie okres próbny lecz ja bym mu postawił pewne warunki np. poprawa słownictwa ( ja rozumiem się czasami pośmiać ale ty przesadzasz czasami ) Jestem za okresem próbnym o ile przestanie nadawać o połowe to radio maryja i ogarnie to słownictwo . I odczep się ode mnie EgzeF dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 15 Września 2018 #528557 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Trudna sprawa, ale szansa należy się niby każdemu i okres próbny dam. To Twoje drugie podanie, więc chyba zależy Ci na tym. Ale z góry mówię: Mikrofon nie jest tylko dla Ciebie, rozmawiaj ale nie bez przerwy. Więcej kultury na serwerze Oraz jeszcze raz przeczytaj sobie regulamin serwera. Te 3 rzeczy będą sprawdzane przez dwa tygodnie. Resztę adminów proszę o informacje z dowodem jak coś będzie nie tak jak powinno. Wyślij mi SID lub bezpośrednio do jakiegoś SuperAdmina. Gratulacje i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 15 Września 2018 #528558 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi