Kula Napisano 22 Września 2018 #529359 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Nick: Kula I LoVe WeeD Wiek:29Doświadczenie (w byciu adminem):ponad rok na mh i kilku innych Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8Staż w CS-sie: od 1.4Steam / NonSteam: steamDlaczego Ty: standart boty kultura i kolejne raczki do pomocyCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zalozylem neta kilka dni temu wiec teraz bedzie coraz wiecej srednio teraz 2h dziennieKontakt: steamLink do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/KULA/80.72.43.106:27022/ <<<<< stary gt. https://www.gametracker.com/player/Kula I LoVe WeeD %3AD/80.72.43.106:27022/ >>>nowy GT Wojtyś i Vix33nek! dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 22 Września 2018 #529369 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Jak dla mnie tak: + Wiek + doświadczenie ma + AMXX + Staż + steam + Przyda się para rąk do pracy ^^ Jedynym i to sporym - jest Twoje GT, poraw je i będzie git Powodzonka Pozdrawiam, elo elo 350 Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 23 Września 2018 #529383 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Sprawdzony człowiek ino brać Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Kulturalny + Ogarnięty +/-Godziny (Nadrobi) + Aktywny na u@ + Link do GT Jak dla mnie jedno z lepszych podań na to stanowisko brać póki chętny Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 23 Września 2018 #529393 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Jestem na Nie Aktywność twoja totalnie leży, ledwo zagrałeś półtora godziny w tym tygodniu. Pograj minimum tydzień z codzienną dobrą aktywnością to wtedy zmienię zdanie. Pozdrawiam. Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 23 Września 2018 #529443 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Jestem jak najbardziej na TAK znana morda Wiek + Steam + Akrwysnosc zeby byla lepsza jak ostatnim razem bedzie super Kulturka + Ogarnięty + Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 23 Września 2018 #529451 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Cóż, jedynym minusem w tym podaniu, jest aktywność, która nie oszukujmy się pozostawia wiele do życzenia. Nie mniej jednak miałem okazję z Tobą współpracować i nie było większych problemów. Wierzę, że poprawisz aktywność, reszta na plus. Nie mam nic przeciwko abyś ponownie wstąpił w nasze szeregi. Jestem na tak. Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 25 Września 2018 #529636 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Na chwile obecna neutralny jestem jak nadrobisz godziny masz całkowite na Tak. Pozostałe wymagania spełniasz a adminów nigdy za wiele Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Września 2018 #529687 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Stary wyjadacz więc to trochę inna sytuacja niż jak świeżak składa podanie, dlatego można trochę przymknąć oko że dopiero co wrócił, mam z nim dobry kontakt i wiem że ma czas jak i duże chęci. Poza czasem od powrotu nie ma żadnych przeciwwskazań aby nie przyjąć, więc witam w naszych szeregach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Września 2018 #529688 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi