remciu Napisano 3 Października 2018 #530418 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 (edytowane) Nick: remciuWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na paru serwach adminem wiec mm jakieś doświadczenie.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7/10Staż w CS-sie: 7lat z przerwamiSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ chciałbym się dołączyć do stróżów prawa i razem z nimi pilnować serwer. Zawsze się przydadzą 2 dodatkowe ręce. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależny od dnia myślę ze tak 2-3hKontakt: Steam,ForumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/remciu/80.72.43.106:27022/ te 8h da rade nadrobić max 1,5 dnia i będę miał. Edit. Gt Nadrobione Edytowane 4 Października 2018 przez remciu SQNFUN, A3ro i elo elo 350 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Października 2018 #530420 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 (edytowane) No to tak: + wiek + AMX + doświadczenie niby ma + przyda się pomoc + Kulturalny // + steam + Siedzi na tim spiku + ten czas grania - GT W 3 dniach 0 miejmy nadzieję, że poprawisz:P ja jestem na TAK good luck tylko popraw GT i będzie git Edytowane 3 Października 2018 przez Elo elo 350 remciu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 3 Października 2018 #530427 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Jestem na tak. Jest to typowy bot do bicia. A o podaniu to tak: +Steam +Kulturka perfect +Wiek +Doświadczenie +/- Gt ale można poprawić + AMXX Jestem za tym by dać mu szanse. Powinien dostać tä posade . Pozdrawiam A3ro remciu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitaoo Napisano 3 Października 2018 #530430 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Jestem graczem Cod 400 i jeśli mój głos jest coś wart to chciałbym by tacy gracze jak remciu byli adminami na tym serwerze, cechuje się aktywnością i kulturą oraz sprawia wrażenie ogarniętego co na pewno ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 3 Października 2018 #530436 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Jestem za daniem szansy Wymagania prawie spełnia. godziny myślę ze szybko nadrobi. Pozostałe kryteria spełnia. Jest aktywny/ zgłasza na u@ graczy łamiących regulamin Stara się chłopak to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 3 Października 2018 #530437 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Ogarnięty +/- godziny + Aktywny na u@ + Link do GT Taki bot do lania nie sprawiający problemów , idzie z nim pogadać , przestrzega regulaminu więc nie widzę problemu i mu dać szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 4 Października 2018 #530489 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 jestem na tak wszystkie kryteria spelniasz kolejna para rak sie przyda tylko jedyny minus gt do nadrobienia i bedzie spoko i oczywiscie spoko mordka jestem zaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Października 2018 #530501 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Października 2018 (edytowane) Neutral ze względu na GT. Do reszty nie na co się przyczepić, regulamin znasz, także na ewentualny okres próbny można ciebie wziąć. Edytowane 4 Października 2018 przez BORN2KILL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 7 Października 2018 #530730 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Nie mam żadnych zastrzeżeń, zgłoś się do któregoś z S@ z SID'em. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 7 Października 2018 #530731 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi