Gość Napisano 7 Października 2018 #530707 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Witajcie Od pewnego czasu mam coś takie, że jak oglądam np. forum/ fb to mi się od razu bierze górę stronę i nie mogę nic zrobić tylko jak włączę stronę i napisze byle co to na jakieś 10 sek przestaje Proszę o pomoc daje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 7 Października 2018 #530708 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 (edytowane) Niewiem czy dobrze myśle ale może masz takie coś od internetu w sensie jest zlagowany przez zbyt dużą ilość otartych stron. Albo jest wina słabego internetu i jego operatora. / To ja ci nic nie podpowiem w takim razie @Plaga Edytowane 7 Października 2018 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Października 2018 #530709 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 (edytowane) 4 godziny temu, A3ro napisał: Niewiem czy dobrze myśle ale może masz takie coś od internetu w sensie jest zlagowany przez zbyt dużą ilość otartych stron. Albo jest wina słabego internetu i jego operatora. Internet mam dobry A na stronach się nie rejestruje @poncjusz chlebek na czym ? Edytowane 7 Października 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Października 2018 #530710 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 15 minut temu, Plaga napisał: jak oglądam np. forum/ fb to mi się od razu bierze górę stronę i nie mogę nic zrobić Jak napiszesz po polsku a nie hebrajsku to pewnie ktoś Ci pomoże Born i Bene dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Października 2018 #530711 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 (edytowane) Wyłącz filmy dla dorosłych a tak serio to może masz za dużo str otwartych ale ciężko się domyślić Edytowane 7 Października 2018 przez Elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Października 2018 #530724 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 załóż nowe konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 10 Października 2018 #531002 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Na pewno musisz wyczyścić przeglądarkę nie wiem jaka masz z syfu.( wejść w opcje zobaczyć czy wszystko ok i potem może jakiś dodatek tez sprawdzić. bo może Ci sie zainstalował).. ... jeszcze możesz też w Panelu sterowania zobaczyć czy przez przypadek jakiegoś syfu nie zainstalowałeś Slam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi