kszyku Napisano 7 Października 2018 #530778 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Nick:kszykuWiek:12 wiem że za mało ale ogarniam Doświadczenie (w byciu adminem):byłem raz adminem na servie jakimś przez 2 tygodnie ale odszedłem Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-10Staż w CS-sie:w cs-sie to około 1 roku ale na servie to nie wiem grałem przed resetem Steam / NonSteam: nonsteamDlaczego Ty:ponieważ jest mało adminów na servie i dużo graczy ma haxy i nikogo nie ma to muszę latać po ts po forum w celu znalezienia admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:dziennie około 3 godzinKontakt: ts , steam https://www.gametracker.com/kszyku123123/ , forum pw.Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/kszyku123123/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 8 Października 2018 #530785 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Może nie gram na tym serwerze ale się wypowiem: -gt -steam -wiek Jestem na NIE twój wiek jest ogromną przeszkodą, wątpie aby ktoś słuchał 12 latka. A po za tym steam to główny warunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 8 Października 2018 #530798 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 -------wiek -GT -ns +/- AMX Póki co chyba nie potrzebujemy pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 8 Października 2018 #530799 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Na Nie -wiek -ns -gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 8 Października 2018 #530806 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Jestem na nie z powodu wieku bo każdej chwili może ci odwalić.Brak Steama + gt słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszyku Napisano 8 Października 2018 Autor #530811 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 (edytowane) wiek wiem że mały ale jestem bardziej dojrzały niż nie jeden admin i ogarniam dużo rzeczy jestem miły i przyjazny. cs 1.6 na steamie nie mam ale steam mam cs nie mam na steamie ponieważ nie mam kasy na to a tak wgl poco cs na steamie jeżeli mam cs normalnie. nt słabe bo go wczroraj założyłem. i nie odwali mi nwm jak nie jestem taki jak napisałeś miałem adma na innym servie i w innych grach mam admina tak jak np. mta (gta san andreas na multi), trucker mp (euro truck simulator 2 na multi) i inne . @Psycholog banan Edytowane 8 Października 2018 przez kszyku kG. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 8 Października 2018 #530815 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 @kszyku co do twojego gt ty nie musisz mieć tam konta żeby dać swój link do gt mordo po 2. Counter Strike Non Steam jest darmowy tak ale na Counter Strike Steam jest bardziej wymagany bo wtedy masz kontakt z większością administracji serwera/forum jak dla mnie poczekaj pograj jeszcze bo wczoraj to cię w sumie 1 raz widziałem a wbijam codziennie ;p @VisTeR.' zostawiam decyzję tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszyku Napisano 8 Października 2018 Autor #530816 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 wbijam tylko zawsze czekam na kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszyku Napisano 8 Października 2018 Autor #530817 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 i wtedy z nim gram ale zawsze jakiś hax sie znajdzie i wtedy szukam na ts jakiegoś adma jak na ts nie ma to na forum i muszę ja a ja chcę grać to bana by wyrwał i dalej moge grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszyku Napisano 8 Października 2018 Autor #530818 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 błagam was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 8 Października 2018 #530822 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Zamykam podanie do czasu odrobienia warna. Po jego odrobieniu poproś kogoś o ponowne otwarcie podania. kG. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 3 Listopada 2018 #533525 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi