Opiekun Sieci Born Napisano 16 Października 2018 #531575 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Nick: B2K Wiek: 18+ Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Kiedyś to było kurła. Jakieś podstawowe funkcje na ts'ie pełniłem. Posiadasz mikrofon?: Jasne, że tak Dlaczego właśnie Ty?: A dlaczego nie? Na ts'ie przesiaduję często, potrafię być obiektywny w odpowiednim momencie, obecnie nie posiadam żadnych konfliktów, a jeżeli takowy by nastąpił -> staram się go rozwiązać. Potrafię czasem wybuchnąć, lecz nie odpierdalam żadnej maniany odnośnie funkcji pełnionej przeze mnie. Pilnowanie + pomoc m.in. ludziom siedzącym na helpdesk'u nie będą dla mnie problemem. Staż na sieci: 23 Kwiecień 2011 Co wprowadzisz na naszego Ts? : A ktoś coś wprowadził? Nie mam zamiaru nic nowego wprowadzać. Obowiązkiem będzie dla mnie wszystko powyżej oraz wiadomo pomoc przy eventach lub innych pierdołach. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): 2x za kulturę, z czego pierwszy wyjaśniłem, a drugi został nadany tak jakby na moje życzenie. Eldo. Baniatowaty i Morderca dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 16 Października 2018 #531577 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak + Wiek + Doświadczenie + Mikrofon Powodzonka Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Października 2018 #531584 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 + wiek + Staż na forum + doświadczenie + bardzo często na tsie go widać + znany + mikrofon jasne, że tak pozdrawiam Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2018 #531590 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na małe tak + Wiek - Ja cię coś nie widzę na ts'sie + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2018 #531598 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 (edytowane) Born, Nie bede owijać w bawełne. Z plusów aktywność, nie dajesz sobie wejść na głowę, byłeś modem forum i wywiązywałeś sie idełolo z obowiązków do tego jesteś obiektywny i nie było od dłuższego czasu żadnych skarg na Ciebie Jeżeli chodzi o minusy to tylko czasem dasz się sprowokować jednak to jest do wypracowania. Dodatkowo nie masz żadnej rangi, więc wiadomo, że swoje obowiązki wykonywał byś w 100% Masz moje tak Powodzenia. Edytowane 16 Października 2018 przez RYBSON Born dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 16 Października 2018 #531607 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na tak Wiek Pomocny Staz Często wbija na ts Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 16 Października 2018 #531610 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Miałem kilka razy z tobą porozmawiać jak był serwer MINECRAFTA ale teraz nie istnieje i byłeś przyjacielski pomocny staż i cały czas siedzisz na ts'ie Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 16 Października 2018 #531617 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 No cóż jak to jest wszyscy dobrze wiemy @BORN2KILL. wszyscy go znają aktywny na ts pomocny, kulturalny. Jeden z lepszych kandydatów do pełnienia owej funkcji. P.S co najważniejsze pamiętajcie o tym użytkownicy że RANGA NIE GRA Strzałka @BORN2KILL. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 20 Października 2018 #532010 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Born to mój ziomek wiec TAK +aktywny +wiek +potrafi rozwiązywać konflikty +nie daję sobie wejść na głowę +wiek +18 wiecie legalne strony typu czerwoneTube Edytowane 20 Października 2018 przez NeQ Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 20 Października 2018 #532026 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 u hu hu Co to za Kandydat >> oczywiście ze na Tak -Wymagania wszystkie spełnia +aktywny +pomocny + z tego co wiem jakiej rangi by nie miał to wywiązuje się z niej bardzo dobrze - szokiem jest to że nie ma rangi żadnej ( ale go męczyliście to wiadomo odszedł) bo to twardy człowiek i dobrze stoi na nogach nigdy się one nie uginają Powodzenia @BORN2KILL. tylko nie serduszko proszę ;D Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Października 2018 #532391 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. Born i SQNFUN dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Października 2018 #532392 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi