TyPowy SebaA Napisano 22 Października 2018 #532206 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Nick: Typowy SebaWiek: 23Doświadczenie (w byciu adminem): Powiem krótko bez ściemy. Z jakieś 5lat temu jak ostatnio grałem w csa'a to miałem admina i to nie raz . Trochszkę tego było no ale niestety dokładnej liczby nie podam. Tyle co pamiętam to był admin na ffa+bf2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4+Staż w CS-sie: Hmm w ostatnim okresie jak zacząłem grać to tylko na tej sieci. A wcześniej to około 4 lat i pózniej niestety poznałem Konsole. Steam / NonSteam:StimDlaczego Ty: Chciałbym pomóc na serwera w czasie kiedy niema adminów a chodzą podejrzane osoby. No i oczywiście pilnować dobra serwera., Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od dnia i godzin pracy ale zazwyczaj mam czas 13-21 tylko wiadomo są też inne obowiązki . Kontakt: Najszybciej to steam https://steamcommunity.com/profiles/76561197962374006/Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Typowy Seba/80.72.43.106:27027/ Edytowane 22 Października 2018 przez TyPowy SebaA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Października 2018 #532208 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 (edytowane) mordo, ale z czym do ludzi :--) " Minutes Played: 79 " /// aa, bym zapomniał jestem na nie, popraw aktywność Edytowane 22 Października 2018 przez poncjusz chlebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyPowy SebaA Napisano 22 Października 2018 Autor #532209 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Poprawiony Gametrack . Edytowane 22 Października 2018 przez TyPowy SebaA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 22 Października 2018 #532245 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Ja jestem neutralny, z bardziej na NIE, pograj trochę, daj się lepiej poznać, a wtedy wrócimy do tematu podania :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 22 Października 2018 #532274 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Czas wymagany na serwerze jest, gdzieś tam mi się zrzucił w oczy Twój nick Jednak nie kojarzę żebyś coś zgłaszał, nie słyszałem Cię również na mikro, a więc ciężko jest mi się wypowiedzieć na Twój temat. Popieram @mystiq' i również sugeruję abyś jeszcze trochę pograł. Sprawdzimy czy Twój zapał nie minie i lepiej Cię poznamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 23 Października 2018 #532376 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Nie będę się rozpisywał (a umiem) zgadzam się z poprzednikami: pograj, udzielaj się, daj się poznać lepiej a myślę iż zrobisz tak błyskotliwą karierę jak ja. sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 23 Października 2018 #532377 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 jestem na razie na nieeee pograj trochę daj się lepiej poznać pozgłaszaj graczy jak jacyś oczywiście będą na mikro dzisiaj usłyszałem 1 raz. pozdrawiam. Kain dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyPowy SebaA Napisano 23 Października 2018 Autor #532379 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Okej luuz PS: Lopez jeżeli słyszałeś mnie pierwszy raz to dziwne ale ok . Za często nie gadam jeżeli niemam nic do powiedzenia sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Te-Tris Napisano 23 Października 2018 #532380 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Zdarzyło się pograć razem, żadnych zastrzeżeń co do zachowania nie mam, ot taki normalny uczciwy gracz, chociaż tak jak wyżej nad mikro i info mógłbyś popracować Ode mnie neutral z naciskiem na tak jeśli będziesz się odzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Października 2018 #532382 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Ja chyba tak samo pierwszy raz słyszałam czy tam drugi Nikt na siłę nie każe Ci mówić ale jak widać bycie komunikatywnym jest u nas prawie tak samo ważne jak kultura Ale najważniejsze, że się dziś w końcu rozgadałeś i dzięki temu ludzie na serwerze w końcu Cię zauważyli Na dzień dzisiejszy podanie zamykam na tydzień a Ty w tym czasie gadaj, zgłaszaj i daj się nam lepiej poznać a we wtorek otworzę ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Października 2018 #533058 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Zgodnie z obietnicą otwieram ponownie i zapraszam Graczy oraz Adminów do wypowiedzi @Te-Tris @Kain @sypkilopez @Kaizen @mystiq' TyPowy SebaA dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 30 Października 2018 #533080 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Proponuję okres próbny, aby zweryfikować i dać szansę :) TyPowy SebaA dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 30 Października 2018 #533116 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Jestem neutralny na mikro coś już tam zaczął się wypowiadać... Można mu dać szansę na okres próbny pozdrawiam TyPowy SebaA dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Te-Tris Napisano 30 Października 2018 #533154 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Ani siema, ani nara, ani 2 na podeście, ani 4 na gali. No ok, przesadzam może ale takie mam odczucie, może za mało w tym tygodniu graliśmy wspólnie. Okres próbny jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxalo Napisano 30 Października 2018 #533158 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Widziałem Cię kilka razy na serwerze. Mimo, że nie poświęcam dużo czasu na csa widzę Cię dość często co jest plusem. Coś tam dajesz info jednak mógłbyś się postarać więcej. Myślę jednak, że warto Ci dać szansę żebyś mógł się wykazać jako admin najlepszego serwera w Polsce jakim jest ODD2 MH. Pozdrawiam. Jestem za okresem próbnym. Edytowane 30 Października 2018 przez Raxalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 31 Października 2018 #533177 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Stałeś się trochę bardziej widoczny od tamtego zamknięcia tematu więc chyba Ci trochę zależy. Jestem za okresem próbnym zobaczymy czy chęci zamienisz w czyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyPowy SebaA Napisano 31 Października 2018 Autor #533182 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Godzinę temu, Kain napisał: Stałeś się trochę bardziej widoczny od tamtego zamknięcia tematu więc chyba Ci trochę zależy. Jestem za okresem próbnym zobaczymy czy chęci zamienisz w czyny. Napewno . Dla mnie jak najbardziej okres próbny pasuje . Postaram się jak tylko będę mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 1 Listopada 2018 #533295 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 No więc chyba nie pozostaje mi nic innego jak przywitać Cię na dwutygodniowym okresie próbnym POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 1 Listopada 2018 #533296 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi