Psycholog banan 221 Posted October 24, 2018 Witam. Znalazłem pewien błąd/problem jak zwał tak zwał nie mogę rozwinąć kategorii off-topic. Po tym jak ją zwinąłem ona po prostu zniknęła. A jak klikam powiadomienia przez reakcje dany tytuł to tam mogę się przenieść a przez główną stronę nie mogę gdyż po zwinięciu ona po prostu znika. Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted October 25, 2018 @Psycholog banan Nie wiem czy pomogę. Ja zwinąłem dział GRY później sie coś zepsuło i nie mogłem odwinąć to zmieniłem styl na 4.2, a później z powrotem na domyślny i wszystko wróciło do normy Share this post Link to post Share on other sites
Mamusiaa 2100 Posted October 25, 2018 @Bezzi a na laptopie jak to zmienić też wiesz? Też u mnie występuję taki błąd i nie wiem jak to teraz naprawić xDD Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted October 25, 2018 @M a m c i a na samym dole masz opcję wyboru stylu. Share this post Link to post Share on other sites
Psycholog banan 221 Posted October 25, 2018 @Bezzi pomogło dziękuje . Można zamykać @z.r.a.z. @LOLSON @VisTeR.' Share this post Link to post Share on other sites
z.r.a.z. 1325 Posted October 25, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites