Psycholog banan Napisano 24 Października 2018 #532485 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Witam. Znalazłem pewien błąd/problem jak zwał tak zwał nie mogę rozwinąć kategorii off-topic. Po tym jak ją zwinąłem ona po prostu zniknęła. A jak klikam powiadomienia przez reakcje dany tytuł to tam mogę się przenieść a przez główną stronę nie mogę gdyż po zwinięciu ona po prostu znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Października 2018 #532488 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 @Psycholog banan Nie wiem czy pomogę. Ja zwinąłem dział GRY później sie coś zepsuło i nie mogłem odwinąć to zmieniłem styl na 4.2, a później z powrotem na domyślny i wszystko wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 25 Października 2018 #532495 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 @Bezzi a na laptopie jak to zmienić też wiesz? Też u mnie występuję taki błąd i nie wiem jak to teraz naprawić xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Października 2018 #532497 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 @M a m c i a na samym dole masz opcję wyboru stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 25 Października 2018 Autor #532513 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 @Bezzi pomogło dziękuje . Można zamykać @z.r.a.z. @LOLSON @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 25 Października 2018 #532518 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi