LukiBGO 34 Posted October 28, 2018 Witam Mam problem a polega on na tym, że na żadnym z moich urządzeń niechcą wyświetlić mi się UPRAWNIENIA Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted October 28, 2018 @LukiBGO To nie jest błąd to jest po prostu nie zrobione i nikomu nie działa Share this post Link to post Share on other sites
LukiBGO 34 Posted October 28, 2018 (edited) aaaaa dzkięki i czm tego nie naprawią ja w sierpniu już nie mogłem wejść na to XD Edited October 28, 2018 by LukiBGO Share this post Link to post Share on other sites
Maysteroo 2280 Posted October 28, 2018 59 minut temu, LukiBGO napisał: i czm tego nie naprawią ja w sierpniu już nie mogłem wejść na to XD nie ma kto tego zrobic... a raczej nikomu sie nie chce. tez informowałem o tym ze "uprawnienia" nie działaja ale... Share this post Link to post Share on other sites
LukiBGO 34 Posted October 28, 2018 Widzialem ten temat ale zapomnialem o nim. Ja proponoje te usunac i zrobic nowe uprawnienia Share this post Link to post Share on other sites
LukiBGO 34 Posted November 11, 2018 (edited) Halo tu tez temat sti i stoi prosze o zrobienie czegos edit halo @aquax @VisTeR.' @aureox#URLOP i inni szanowni panowie i panie z administracji, proszę o pomoc, ponieważ temat stoi dlugo i dalej nic nie jest naprawione. (tak samo jest w innym temacie gdzie napisałem o rangach) edit2 chciałem dodać ze grafika lista serwerów cs setti jest dalej widoczna na wysuniętych powiadomieniach bądź wiadomościach Edited November 11, 2018 by LukiBGO Share this post Link to post Share on other sites