Wojciech.exe Napisano 29 Października 2018 #532965 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Twój nick podczas gry:Kasia Godzina, data zdarzenia:29.10.2018 - 17:40:34 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:9590087 Uzasadnienie: cytowałem sobie wyrazy i dostałem bana... Mogłaś mnie Czarna upomnieć chociaż że tak nie mogę a nie od razu mi bana dałaś :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Października 2018 #532970 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 (edytowane) Błagam... Wchodząc na serwer akceptujesz jego regulamin z którym się wypada zapoznać przed wejściem więc powinieneś wiedzieć, że nie wolno obrażać Po 2 upominałam wcześniej kilka razy, że KULTURA... tak ładnie, na kolorowo ^^ To, że obowiązuje kultura tyczy się każdego przez cały czas a nie tylko osoby, która w danym momencie coś przeskrobała. Nie potrafisz się zachować - nie grasz, odpoczywasz Ty sobie cytowałeś piękne epitety w stronę Gracza, który tylko zwrócił uwagę o ping więc ja Ci zacytowałam jeszcze piękniejszego bana UWAGA DOWODY Edytowane 29 Października 2018 przez ~Czarna~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech.exe Napisano 29 Października 2018 Autor #532971 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 (edytowane) "Tak ładnie, na kolorowo"? Nie zauważyłem No cytaty nie były w jego stronę poprostu ktoś tak kiedyś powiedział i mi się przypomniało i zacytowałem xD A że piękne to czy ja wiem bo to chyba wulgaryzmy jak mniemam ale ja nie wiem bo jeszcze nie znam tych wulgaryzmów bo ja nie używam bo jestem kulturalnym chłopcem A ban za bardzo piękny nie jest więc no Ps. W regulaminie nic nie ma o cytowaniu Edytowane 29 Października 2018 przez Wojciech.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Października 2018 #532973 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Jak nie były w Jego stronę jak nic się wcześniej nie udzielałeś tylko jak napisał o pingu to wdałeś się w dyskusję na mega rynsztokowym poziomie "omijając" bluzgi w stronę Dżonego CYTATAMI. Litości "chłopcze" sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 29 Października 2018 #532975 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dobra, Ban jak najbardziej słuszny, więc zostaje. to że se "cytowałeś" to nie znaczy, że możesz to robić w jego stronę... W tej rozmowie ewidentnie widać jak w dajesz się w dyskusje z Panem Jan i dajesz cytaty w jego stronę. Ja też mogę daćczytać "ch*j Ci w dupe" chłopczyku i co nie była to obraza w Twoją stronę? 25 minut temu, Wojciech.exe napisał: "Tak ładnie, na kolorowo"? Nie zauważyłem To, że nie zauważyłeś to już nie nasza wina. Tak jak @~Czarna~ napisała, wchodzisz na serwer - akceptujesz regulamin. Ban zostaję. Wojciech.exe i ~Czarna~ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 29 Października 2018 #532976 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi