SQNFUN Napisano 31 Października 2018 #533161 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Zarzekałeś się, że awans na kolejną rangę funkcyjną nie wpłynie na Twoje obecne obowiązki no ale jednak dałeś du*y. Wstyd! A3ro, Master, Born i 5 innych dodali reakcje 1 5 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 31 Października 2018 #533194 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 czekaj czekaj jak to się nazywa? Hipokryzja? Dobrze mówię tak? Czy lecenie na kolorki? jeden chui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Października 2018 #533195 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 No cusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 31 Października 2018 #533206 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Ty @w a n d i akurat dobrze powinieneś widzieć co to jest hipokryzja XDDDDDD ponieważ czasem lubisz się zachować jak taki hipokryta także możesz sobie darowac. @SQNFUN po uj zakładasz taki temat skoro nie wiesz czym była spowodowana moja rezygnacja ;-; no cusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 31 Października 2018 Autor #533207 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 1 minutę temu, aureox napisał: Ty @w a n d i akurat dobrze powinieneś widzieć co to jest hipokryzja XDDDDDD ponieważ czasem lubisz się zachować jak taki hipokryta także możesz sobie darowac. @SQNFUN po uj zakładasz taki temat skoro nie wiesz czym była spowodowana moja rezygnacja ;-; no cusz bo to się nadaje do humoru dlatego też w takim dziale założyłem ten temat... mówi jedno - robi drugie - jebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 31 Października 2018 #533212 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 dobra weź nie pi****l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 31 Października 2018 Autor #533213 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Mam problem z edycją swojego posta, a że moderator aureox dorzucił tam notatkę to zamierzam się do niej ustosunkować dodając kolejny post - dział offtopic tak więc lipy nie będzie. Skoro zrezygnowałeś z innej przyczyny to niby dlaczego tylko z OPIEKUNA UBT? Jeżeli to coś naprawdę poważnego to zrezygnuj ze wszystkich funkcji, a nie tylko z tych które rzeczywiście zabierają trochę czasu pracy. Zachowałeś się nie na miejscu kandydując na stanowisko moderatora ts3 skoro dobrze wiedziałeś, że lada dzień po awansie zrezygnujesz z opiekuna ubt. Dla mnie to istny cyrk. Tyle ode mnie, nie pozdrawiam p.s bardzo proszę nie nadużywać notatek w stosunku do mnie skoro nie jest to konieczne Edytowane 31 Października 2018 przez SQNFUN RYBSON i Vix33nek! dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camperek3453 Napisano 31 Października 2018 #533236 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Też jestem tego samego zdania co @aureox ponieważ to są jego problemy jak chce to złoży rezygnację i już. Jestem tutaj nowy ale każdy ma swoje życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Października 2018 #533257 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Kiedyś to były reakcje kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Października 2018 #533258 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 @aureox po cholerę Ty sie wgl tłumaczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Listopada 2018 #533276 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 tylko winny to robi hehs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Listopada 2018 Autor #533290 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 @VEX` na screenach widać IP aureoxa oraz Malone, radzę to ocenzurować, ponieważ jest to mega nie w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 1 Listopada 2018 #533293 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Plaga ma racje, pozdro mordo aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi