Bezzi Napisano 4 Listopada 2018 #533748 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) Proponuje usunąć dział z reklamami serwerów. Nie podoba mi zaśmiecanie forum randomowymi reklamami i sztuczne nabijanie użytkowników, wiele sieci pozbywa sie tych działów, bo są one zbędne. Propozycja zapewne trudna do realizacji, ja to tak widzę i jest to tylko moje indywidualne spostrzeżenie. Edytowane 4 Listopada 2018 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Listopada 2018 #533750 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Co tu jest trudne do realizacji. Dział jest bo jest, nikt tam nie zagląda, a nawet jeśli ktoś to po co wśród naszych graczy reklamować alternatywy naszej sieci. Śmietnik do usunięcia. FunnyPuma i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Listopada 2018 #533765 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Listopada 2018 #533806 Administrator Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Ten dział zostanie. To sztuczne nabijanie to w pewnym stopniu pozycjonowanie strony więc zostawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Listopada 2018 #533807 Administrator Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi