RYBSON Napisano 9 Listopada 2018 #534538 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Tak jak w temacie, proponuję dodać opcję zgłaszania wpisów na sb. Czesto się zdarza, że żaden moderator akurat nie widzi jak ktoś coś pisze I albo trzeba robić ss pisać skargę albo komuś udaje się ominąć Warna. Myślę, że usprawni to trochę reagowanie modków na kulturę na naszym pięknym Chat Box'ie. Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Listopada 2018 #534541 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 (edytowane) No tak, ale to raczej niemożliwe obecne funkcje czajboxa na to nie pozwalają. Powiadomienie dźwiękowe. Użytkownik może włączać / wyłączać. Administratorzy / Moderatorzy mogą blokować użytkowników. Użytkownicy mogą ignorować niektórych użytkowników, których nie chcą oglądać. Załadowanie więcej wiadomości podczas przewijania końca (lub u góry). Ogłoszenie (na górze lub na karcie). Obsługuje emotikony, URL, URL obrazki (gif, png, jpg) Obsługuje GUGGY, aby zamienić dowolną wiadomość tekstową w zabawny GIF i naklejkę za pomocą polecenia Obsługa GIPHY do znajdowania GIF-ów i naklejek za pomocą polecenia / giphy (Np .: / giphy happy new year) Obsługuje YouTube, odtwarzanie wideo w iframe i popup Wspominanie, klikając nazwy użytkownika. Kontrola flood Kontrola przekleństw cenzura. Format czasu. Uprawnienia do przeglądania, czatowania i zarządzania. Edycja / Usuwanie wiadomości Edytowane 9 Listopada 2018 przez Mikolaj Bezza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 9 Listopada 2018 #534546 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 (edytowane) Ja jestem za tym co @RYBSON Pisał. Przydałoby się :> / @Mikolaj Bezzarozumiem, ale fajna obcja by była :> Edytowane 9 Listopada 2018 przez I love R4QU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Listopada 2018 #534547 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 @I love R4QU ale czy wy rozumiecie że tego sie nie da dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Listopada 2018 #534548 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 co to za problem jest zrobić ss i komuś pokazać? jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Listopada 2018 #534550 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Skoro się nie da, to niech modek zamknie jak któryś tu spojrzy To była tylko luźna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Listopada 2018 #534555 Administrator Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 No to zamykam :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Listopada 2018 #534556 Administrator Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi