CukierkowyMario Napisano 12 Listopada 2018 #535038 Napisano 12 Listopada 2018 Siemaneczko . Dzisiaj mam do propozycji Loga Forum na serwerze . W sumie jest serwer cod 400 ale co on robi ? Pozwala graczom grać na nim . Ja proponuje by na serwerze powstało logo Multi-Head ponieważ nie trzba pisać do graczy na jakie forum muszą iść by zgłosić np. Skargę na admina. I co z tego Że w nazwie serwera jest nazwa forum jak większość graczy nie wiedząc o tym i tak się pyta . Wiec proponuje na każdej mapie by widniało logo multi-head.pl Po za tym ładnie by wyglądał z takim logiem . NP. LuckyLoser, Nodi i erroR.! dodali reakcje 2 1
A3ro Napisano 12 Listopada 2018 #535056 Napisano 12 Listopada 2018 Pomysł nawet fajny. Takie logo mogło by widnieć i pokazywało by graczą gdzie mają zawitać i na jakie forum CukierkowyMario dodał reakcję 1
Morderca Napisano 12 Listopada 2018 #535057 Napisano 12 Listopada 2018 pomysł nawet fajny tylko gdzie takie logo miało by widnieć ? na respawnach obu team ? .. nad tym trzeba by było pomyśleć i za raz czy nie obciąży to dodatkowo serwera CukierkowyMario dodał reakcję 1
Lauu Napisano 12 Listopada 2018 #535062 Napisano 12 Listopada 2018 Jestem za, bo dobrze napisałeś, że nowe osoby (większość) wchodzi na serwer nawet nie patrząc jak się nazywa. Taka informacja o forum będzie bardzo przydatna.
kG. Napisano 12 Listopada 2018 #535070 Napisano 12 Listopada 2018 świetne, jestem za :) Może przez taki coś na forum zawita wiele nowych osób.
VEX` Napisano 12 Listopada 2018 #535075 Napisano 12 Listopada 2018 Z tego co wiem, to przecież na serwerach od czasu do czasu na chacie widnieje napis "Zapraszamy na nasze forum - Multi-Head.pl", albo coś w tym stylu, więc nie ma sensu imo dodawanie jeszcze logotypu gdzieś tam na mapie. Ewentualnie mogłaby wyświetlać się jakaś reklama forum po wejściu na serwer, w tym prostokącie, który odpala nam się po wejściu na serwer, przed wybraniem teamu.
erroR.! Napisano 12 Listopada 2018 #535096 Napisano 12 Listopada 2018 czemu by nie tylko problem z miejscem gdzie to ustawić.
Nodi Napisano 22 Listopada 2018 #536527 Napisano 22 Listopada 2018 A więc tak pomysł fajny tylko jest wyświetlany co jakiś czasz napis "Zapraszamy na nasze forum - Multi-Head.pl" po za tym jak wchodzimy na serwer wyświetla nam się reklama więc według mnie zbędne lepiej uporządkować obecne klasy itd. Nie ma zaśmiecać serwera.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
12 Lis
7
22 Lis
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Morderca 1 post
A3ro 1 post
CukierkowyMario 1 post
Lauu 1 post
Popularne Dni
12 Lis 2018
7 posts
22 Lis 2018
1 post
Popular Posts
CukierkowyMario
Siemaneczko . Dzisiaj mam do propozycji Loga Forum na serwerze . W sumie jest serwer cod 400 ale co on robi ? Pozwala graczom grać na nim . Ja proponuje by na serwerze powstało lo
A3ro
Pomysł nawet fajny. Takie logo mogło by widnieć i pokazywało by graczą gdzie mają zawitać i na jakie forum
Morderca
pomysł nawet fajny tylko gdzie takie logo miało by widnieć ? na respawnach obu team ? .. nad tym trzeba by było pomyśleć i za raz czy nie obciąży to dodatkowo serwera
Posted Images