Bezzi Napisano 17 Listopada 2018 #535811 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Panowie i Panie jako, że skończyłem ostatnio oglądać Breaking Bad i kilka innych seriali zagościła pustka w moim sercu i szukam jakiegoś serialu żeby tę pustkę zapchać czymś nowym, tematyka obojętna może być to animacja. Cuś polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lauu Napisano 17 Listopada 2018 #535813 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Riverdale, the 100, Brickleberry, Paradise PD, Horseman jack i Narcos. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 17 Listopada 2018 #535814 Weteran MH Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Iron fist Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 17 Listopada 2018 #535818 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Animacje BoJack Horseman Rick i Morty Paradise PD Rozczarowani Jeżeli oglądałeś poprzednie 3 sezony Narcos'a to właśnie wczoraj wyszedł Narcos: Meksyk, jako oddzielny serial. Własnie się za to zabrałem. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 17 Listopada 2018 #535819 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 The 100, Narcos, Better Call Saul (zwiazane z Breaking Bad xd) i najlepszy serial jaki do tej pory ogladalem - Dark Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Listopada 2018 #535820 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 M jak miłość!! Ogladam od lat i szczerze polecam! Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Listopada 2018 Autor #535969 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) 21 godzin temu, VEX` napisał: Dark Dużo słyszałem o tym serialu, ale nie wiem czy nie jest przerysowany. 21 godzin temu, Idealna Bania napisał: Rick i Morty Oglądałem i polecam każdemu 22 godziny temu, Wodorotlenek Chlor napisał: Riverdale, the 100 Te seriale to raczej dla osób -18 zbyt młodzieżowe. Better Call Saul oglądam jako sequel Breaking Bad który jest moim zdaniem najlepszym serialem 21 wieku i obejrze wszystko co z nim związane, kto nie widział niech zobaczy bo warto. @Idealna Bania Co do Narcos to powstrzymywałem sie długo i nie oglądałem jedynie zwiastunu, dużo ludzi mówi jaki to świetny serial, więc trzeba obejrzeć 21 godzin temu, Master napisał: M jak miłość!! Ogladam od lat i szczerze polecam! Klan lepszy. Pytanko jeszcze oglądał z Was ktoś Ozark? Edytowane 18 Listopada 2018 przez Mikolaj Bezza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 18 Listopada 2018 #535971 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Teletubisie bardzo fajny serial a tak na serio to Na dobre i na złe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 18 Listopada 2018 #536023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) Ogólnie też katuje seriale jak po*****y i polecam między innymi: Dexter, Chłopaki z Baraków, The 100, Narcos (przedwczoraj premiera 4tego sezonu), Power, Westworld, Gra o Tron (oczywistość), American Horror Story, Titans, 911, Mayans MC, The Last Ship, Ray Donovan, The Resident, Snowfall, Wrecked, The Oath, Tom Clancy's Jack Ryan, Animal Kingdom, Yellowstone i wiele innych... Jak by ktoś się zastanawiał co wybrać to zacząłbym od serialu Power albo Animal Kingdom. p.s @Mikolaj Bezza the 100 wcale nie jest taki młodzieżowy, bardzo fajny serial który również polecam obczaić Edytowane 18 Listopada 2018 przez SQNFUN Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi