Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie i Panie jako, że skończyłem ostatnio oglądać Breaking Bad i kilka innych seriali zagościła pustka w moim sercu i szukam jakiegoś serialu żeby tę pustkę zapchać czymś nowym, tematyka obojętna może być to animacja. Cuś polecacie?

Napisano (edytowane)
21 godzin temu, VEX` napisał:

Dark

Dużo słyszałem o tym serialu, ale nie wiem czy nie jest przerysowany.

21 godzin temu, Idealna Bania napisał:

Rick i Morty

Oglądałem i polecam każdemu :D

22 godziny temu, Wodorotlenek Chlor napisał:

Riverdale, the 100

Te seriale to raczej dla osób -18 zbyt młodzieżowe.

Better Call Saul oglądam jako sequel Breaking Bad który jest moim zdaniem najlepszym serialem 21 wieku i obejrze wszystko co z nim związane, kto nie widział niech zobaczy bo warto.

@Idealna Bania Co do Narcos to powstrzymywałem sie długo i nie oglądałem jedynie zwiastunu, dużo ludzi mówi jaki to świetny serial, więc trzeba obejrzeć :)

21 godzin temu, Master napisał:

M jak miłość!!

Ogladam od lat i szczerze polecam!

Klan lepszy.

Pytanko jeszcze oglądał z Was ktoś Ozark?

Edytowane przez Mikolaj Bezza
Napisano (edytowane)

Ogólnie też katuje seriale jak po*****y i polecam między innymi:

Dexter, Chłopaki z Baraków, The 100, Narcos (przedwczoraj premiera 4tego sezonu), Power, Westworld, Gra o Tron (oczywistość), American Horror Story, Titans, 911, Mayans MC, The Last Ship, Ray Donovan, The Resident, Snowfall, Wrecked, The Oath, Tom Clancy's Jack Ryan, Animal Kingdom, Yellowstone i wiele innych...

Jak by ktoś się zastanawiał co wybrać to zacząłbym od serialu Power albo Animal Kingdom.

p.s @Mikolaj Bezza the 100 wcale nie jest taki młodzieżowy, bardzo fajny serial który również polecam obczaić 

Edytowane przez SQNFUN
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...