Bezzi Napisano 6 Grudnia 2018 #538379 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Brak zasłużonego i rencisty (o ile ta 2 ranga wgl jest) Technik Forum, miss, mister, System Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Grudnia 2018 #538400 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Emeryt to prawie to samo co rencista bezzi , ale fakt mogła by zostać dodana ranga zasłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 8 Grudnia 2018 #538584 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 http://prntscr.com/ls7buz zabraklo literki T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Grudnia 2018 #538598 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Wiem, że quizy są jeszcze nie skończone, ale brakuje mi kategorii OSOBY/ LUDZIE. Dodajta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 8 Grudnia 2018 #538653 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 @sitefuture proponuje aby ilość pytań którą mogę dodać w quizie była większa niż 5, a najlepiej nielimitowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 9 Grudnia 2018 #538778 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 W quizach, minimalna liczba odpowiedzi błędnych to 9 proponowalbym zmniejszyc to do 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Grudnia 2018 #539468 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 @sitefuture czy jest możliwość aby autor quizu mógł przeglądać historie, jak to osobom które brały udział poszło? Czasami jestem ciekawy, kto na jakim pytaniu się wyłożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 16 Grudnia 2018 #539807 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Okienko po prawej z kwotą i paskiem postępu nie aktualizuje się automatycznie, ponieważ nie widzę tam swojej złotówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 24 Grudnia 2018 #540514 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Apeluje do technika forum albo nawet do samego @aquaxa o dodanie spadającego śniegu w tle na forum, ponieważ bez tego to ch*j, a nie święta na multihedzie!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 26 Grudnia 2018 #540841 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Proponuje aby zrobić własny serwer do agar.io aby użytkownicy którzy nie mają co robić mogli sobie razem pograć. Swojego czasu kiedy były ataki ze strony kuleczek, pamiętam, że sporo osób w to grało - jeżeli byłoby to do zrobienia byłaby to całkiem spoko opcja. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Grudnia 2018 #541275 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Proponuje przywrócić opcje wstawiania obrazków na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Grudnia 2018 #541284 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Przy oznaczania na telefonie mam taki problem, że na przeglądarce Firefox nie mogę tego zrobić wcale np teraz. @lolson zupełnie mi nie działa Za to na chrome jak już oznacze kogoś to po oznaczeniu osoby nie mogę nic dalej napisać tak jakby oznaczenie blokowało. Wie ktoś od czego to uzależnione, od sprzętu, forum? Druga kwestia jeśli piszemy na telefonie dłuższy tekst i klikniemy w połowie czy niżej tego długiego monologu to wraca od razu na samą górę. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy to zależne od telefonu czy jak dlatego będę wdzięczny za odpowiedź. Dziękuję pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLoser Napisano 4 Stycznia 2019 #541973 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Pokazałem na przykładzie, swojego profilu w poście. Posty i osiągnięcia wchodzą na siebie (mam system operacyjny windows 7), nwm czy u innych też tak jest jak patrzą swoją perspektywą. 1.png to jest strona która robi odświeżanie, a 2.png to strona po odświerzeniu tak ma być? (oczywiście to jest wycięte bo by mało miejsca zajęło). @LOLSON 1366x768 Edytowane 8 Stycznia 2019 przez LuckyLoser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Stycznia 2019 #542656 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Prosiłbym o dodanie pełnej wersji formatowania tekstu, kolor, czcionka itp. na urządzeniach mobilnych. Przy włączanie wersji komputerowej działa to w postach. Jeśli chcemy dodać nowy temat np. w redakcji to tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Stycznia 2019 #543136 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Najeżdżając myszką na pasek na którym pokazany jest stan graczy online danego serwera wyświetla się komunikat "Pokaż graczy" ale niestety nie da się w niego kliknąć. Komunikat powinien brzmieć "Stan graczy" lub powinien zawierać odnośnik do gametrackera danego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Stycznia 2019 #543955 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 proponuje dodać auto uzupełnianie pola tekstowego wzorem w każdym dziale ktory tego wymaga skończy sie wieczny problem z zastosowaniem do wzoru bo kazdy kto bedzie zakladal temat bedzie mial go juz w polu tekstowym bylo to juz na forum i fajnie sie sprawdzało Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 17 Stycznia 2019 #543975 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 1. Są dwa srebrne puchary, a na telefonie ja mam złoty: 2. Dziwnie to wygląda: (chodzi o 7 podpunkt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Stycznia 2019 #544000 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Drobnostka do zmiany. @LOLSON ? Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 20 Stycznia 2019 #544243 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Zamknijcie możliwość zakładania tematów w dziale rekrutacji ts3 to raz, a dwa to zmieńcie kolor donatora, nie wiem który był taki mądry i zmienił kolor tej rangi na jakiś pedalski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 20 Stycznia 2019 #544255 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Mam problem z edycją poprzedniego postu dlatego piszę kolejny. Proponuje aby zmienić nazwę reakcji "Like" na "Lubię to", ponieważ jako jedyna jest nazwana nie w języku Polskim, ponadto proponuje zmienić ikonki reakcji "Like" jak i "Słabe". Jak grafik miał problemy i dlatego jest tak jak jest podsyłam swoje propozycje zrobione prze zemnie w 30 sekund. oraz Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 21 Stycznia 2019 #544282 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Tak jak wspomniałem wyżej, nie wiem dlaczego ale nie mogę edytować swoich postów... Proponuje aby rozdzielić osiągnięcia jeżeli chodzi o rangi na te w trybie turniejowym 5v5 oraz 2v2. Ponadto powinno być tak, że jak ktoś awansuje na wyższą rangę i zgłasza to jako osiągnięcia to ta niższa ranga powinna być usuwana, a obecnie moderatorzy po prostu dodają kolejną i robi się burdel. p.s to samo z osiągnięciami za staż - jak ktoś dostaje przykładowo 3 lata, a miał osiągnięcie za 2 lata to po prostu jest to podmieniane i 2 lata zostają usuwane... Udało mi się edytować post z telefonu* Edytowane 21 Stycznia 2019 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLoser Napisano 21 Stycznia 2019 #544372 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Co wy na to by taka była kolejność osiągnięć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Stycznia 2019 #544509 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Proponuje wprowadzić w quizach ranking liderów który by zliczał procentowo wyniki osób ze wszystkich quizów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 24 Stycznia 2019 #544709 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Nakladka : @LOLSON#URLOP musze sprawdzic jutro w pracy. Na laptopie u siebie mam okej Edytowane 27 Stycznia 2019 przez max.bugs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Stycznia 2019 #544998 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Na telefonie główna strona jest dziwnie rozjechana. Rozmiar w telefonie to 1080 x 2220 px Dzieje się tak tylko na głównej stronie. Strzelam, że ten znacznik od ogłoszeń je rozciąga widoczny na wideo. I wideo w mp4 wrzucone przez "Kliknij, aby wybrać plik" nie odtwarza się. Może coś u mnie z netem dlatego dodaje na zippy. https://www23.zippyshare.com/v/uqRaXtdq/file.html 20190127_060014_edited.mp4 Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi