Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

+ na lapku mam coś takiego xD

@sitefuture drugie zdjęcie to pod czatem takie coś mi się pojawia na lapku.

@sitefuture Modek dodał mi osiągniecie a tu na powiadomieniu coś takiego nie da się nawet kliknąć.

Screenshot_20181120-225428.png

 

mh2.png

mh3.png

Edytowane przez Kolorowa

Bt Adrianno,

1. Zdjęcie naprawione 2. podaj dokładne wymiary

Bt Adrianno,

Naprawione

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Screenshot_20181120-115503.jpg.306320b98318fd448e0a61b72ee58150.jpg

1. Te linki nie działają przenoszą na forum (nieważne zostało zmienione)

Screenshot_20181120-115556.thumb.jpg.5f04a25cd7d175d9783da35168ac6c63.jpg

2. Za duże odstępy między wiadomościami.

Screenshot_20181120-115622.thumb.jpg.f5b6fa9cf05c9352fbfb460c9e73d1b5.jpg

3. Każda ranga powinna być z grubej czcionki jak ops lub [email protected] bo wygląda nieestetycznie. (Subiektywna opinnia)

Screenshot_20181120-115651.jpg.dde67c4ce40828131dab80ddce0366c3.jpg

4. Niee działa zwijanie - rozwijanie działów.

Screenshot_20181120-115900.thumb.png.f012b91c8202517ab362e12b2aeb153b.png

5. Na telefonie brak info o ostatnim poście pod działem.

Screenshot_20181120-115954.thumb.png.b22611f22cb9c068527c700bf7260361.png

6. Jak klikniemy na post flaga jest biała, moim zdaniem na każdym poście bez klikania powinna tak wyglądać.

Screenshot_20181120-120051.thumb.jpg.86721c78bdb5d3d6c512dab00dd95c77.jpg

7. Napis strona główna. Za ciemny

Screenshot_20181120-120154.thumb.jpg.2763019f5084c66c32df6c982dd00858.jpg

8. Panel moda (na tel)

9. www.multi-head.pl/staff dodajcie to gdzieś.

10. Ranga super modertora ts3 jest biała https://multi-head.pl/profile/16891-master/

Screenshot_20181120-234349_Firefox.thumb.jpg.20b63a97493ed43db49de8e192f9b35c.jpg

11. Możesz zrobić żeby ten panel był pływający?

12. https://multi-head.pl/notifications/options/

Screenshot_20181120-234824_Firefox.thumb.jpg.607e729d78badb8dbf96f6bcb5e3705e.jpg

13. Zmieńcie na polski

Screenshot_20181120-235616_Firefox.thumb.jpg.220a874673e8810909dfc4a74158efc4.jpg

14. Dodajcie polskie znaki do NICKÓW.

15. Jak klikamy w szukaj to takie coś wyskakuje (telefon)

Screenshot_20181121-132543_Chrome.thumb.jpg.5581689a57af39845eed4ff3fb3b78ca.jpg

Edytowane przez Twoj Bezzi

Bt LOLSON,

1,3, 9, 10. 13 zrobione

Bt Adrianno,

Poprawione

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

ddae3a8c30fdd.jpg

Ja bym obnizyl ta tabelke i nad nia dal te odnosniki, bo bedzie wygladalo to estetyczniej.

Aaa i banery w partnerach nie dzialaja :<

Bt Adrianno,

Bannery w partnerach już działają, co do tego co pokazałeś na zdjęciu to będzie inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość

Proponuję dodać 2 tabelki tak jak to było do tej pory na wersji mobilnej 

"Najnowsze tematy"

"Najnowsze posty"

Bt Adrianno,

Dodane.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

https://scr.hu/yjR15p1 - posty nachodzą na osiągnięcia, osiągnięcia mogły by być jeszcze po prawej (w tym przypadku obok 5k powinno być 3 lata)

I zwińcie te tabelki serwerów na telefonie bo forum ciągnie się jak serdle z kaufa

 

///

Chodzi o rozdzielczość monitora tak? Mozilla

Edytowane przez w a n d i

Bt Adrianno,

Tabela na mobilce zostaje a co do zdjęcia podaj dokładną rozdzielczość oraz przeglądarkę.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Brakuje ip userów na telefonie.

/

Proszę o zrobienie podforum w dziale typera.

Piłka nożna

E-sport

Muszę to jakoś segregować żeby nie było syfu, a narazie jest.

I prosze o dodanie mi permisji w tym dziale opubt tych permisji nie ma

https://multi-head.pl/forum/84-multi-headowy-typer/

Edytowane przez Twoj Bezzi

Bt LOLSON,

Działy oraz uprawnienia dodane.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

1. Post dodany do starego tematu ustawia ten temat w najnowszych tematach a nie tak to powinno byc, post to post temat to temat.

2. Jeżeli da się zrobić sprawny licznik czasu online to można by dodać.

Screenshot_2018-11-24-04-33-55-175_com.android.chrome.png

Edytowane przez Vix33nek!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

1 sprawa to gdzie Ci 2 użytkownicy? 

A 2 to dodanie bansa do zakładek

Screenshot_2018-11-24-08-31-43.png

Screenshot_2018-11-23-13-46-50.png

Bans na telefonie oczywiście.

Edytowane przez elo elo 350

Bt LOLSON,

Bans jest wystarczy kliknąć "więcej"

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

1. Usunąć rangę celebryta z mojego profilu.
2. Dodać rangę celebryta do legendy rang.
3. Naprawić/wprowadzić coś takiego aby po kliknięciu np. rangi redaktora pokazywało wszystkich redaktorów, a nie tylko tych którzy mają ustawioną tą rangę jako główną.
4. Pogonić obecnych redaktorów do roboty, bo kompletnie nic się nie dzieje.
5. Przenieść ten temat z informacji do działu propozycji dotyczących forum.

Bt LOLSON,

1, 2, 5 ogarnięte. Co do redaktorów postaram się z nimi pogadać.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Proszę ogarnąć dział darowizn, bo nie mam jak wpłacić hajsu na moją ukochaną sieć ;__;

Po pierwsze, zamiast płatności paypal proszę o dodanie płatności dotpay lub innego gówna które umożliwi mi zrobienie przelewu z mbanku, ing bądź banku pekao na konto aquaxa.
(tutaj jeszcze dodam że jestem zbyt leniwy aby robić przelew manualnie na adres aquaxa dlatego zależy mi aby zostało to ogarnięte)
Po drugie ogarnijcie tabelkę w której wpisuje kwotę którą chce przelać, bo obecnie nie wiem czy to dolary, euro czy złotówki chociaż tak czy siak nie zamierzam korzystać z paypala.
Po trzecie proszę o ustawienie opcji  możliwości wpisania własnego celu, bądź rozszerzenia opcji typu "wsparcie serwera dd2#2", "złotówki na chlebek boży" czy "dobrowolna wpłata hajsu, bo mam go za dużo".

Póki co z wpłatą się wstrzymam i poczekam aż problem zostanie rozwiązany, ponieważ paypala nie posiadam, a jebać z manualnym przelewem też mi się nie chce. 

EDIT: https://multi-head.pl/donate/make-donation/

Edytowane przez SQNFUN

Bt Adrianno,

Płatność zostanie nowa dodana ale to już jest rola czerwonych, jedynie poprawiłem cały wygląd dotacji :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

1. Po zalogowaniu błąd wywala, ktoś ewidentnie grzebał w kodzie

2. Tutaj chyba nie muszę pisać

3. Po co ta tabelka tak? 

 

Screenshot_2018-12-02-10-09-28-215_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-08-18-103_com.android.browser.png

Screenshot_2018-12-02-10-08-04-246_com.android.browser.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

1, 2 widać

3. Nie możesz tego wyśrodkować używając <center> ? 

 

Może też wypadało by domknąć kod? 

 

Ps. Jeśli już kodujesz to koduj możliwie, bo na niektórych rozdzielczościach to tragedia. Jest coś takiego jak zbadaj element w przeglądarce, tam możesz wybrać rozdzielczość i sprawdzić. 

 

Przykładowo 

@media screen and (max-width: 767px) {
    .zmienna {
            background-size: "np." 700px;
  }
    

Screenshot_2018-12-02-10-19-30-416_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-19-15-247_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-18-52-448_com.android.chrome.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
59 minut temu, CS-ESCAPE napisał:

1, 2 widać

3. Nie możesz tego wyśrodkować używając <center> ? 

 

Może też wypadało by domknąć kod? 

 

Ps. Jeśli już kodujesz to koduj możliwie, bo na niektórych rozdzielczościach to tragedia. Jest coś takiego jak zbadaj element w przeglądarce, tam możesz wybrać rozdzielczość i sprawdzić. 

 

Przykładowo 

@media screen and (max-width: 767px) {
    .zmienna {
            background-size: "np." 700px;
  }
    

Screenshot_2018-12-02-10-19-30-416_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-19-15-247_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-18-52-448_com.android.chrome.png

 nie wymadrzaj sie tutaj, bo to Ty odpalasz styl komputerowy na telefonie i masz jakis problem ze zle dziala XD

 

tak przy okazji, zle sa ustawione uprawnienia dla goscia i czesc nazw dzialow nie wyswietla sie prawidlowo
+ tabelke serwerow mozna usunac ze stylu mobilnego

Edytowane przez Freezu

Bt Adrianno,

Tabela serwerów została wyłączona na telefonach.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
43 minuty temu, Freezu napisał:

 nie wymadrzaj sie tutaj, bo to Ty odpalasz styl komputerowy na telefonie i masz jakis problem ze zle dziala XD

 zgadzam się, jest to styl komputerowy dlatego że technik nie umie pod wersję mobilną zakodować xD 

 

Ps. Niektórym proponowałby się poduczyć jeszcze HTML + .css, nie łapać się za wszystko co się da, bo tak później wychodzi. To że się kod zamyka to w podstawówce chyba uczą, nie pamiętam. 

Edytowane przez CS-ESCAPE

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
16 minut temu, CS-ESCAPE napisał:

 zgadzam się, jest to styl komputerowy dlatego że technik nie umie pod wersję mobilną zakodować xD 

 

Ps. Niektórym proponowałby się poduczyć jeszcze HTML + .css, nie łapać się za wszystko co się da, bo tak później wychodzi. To że się kod zamyka to w podstawówce chyba uczą, nie pamiętam. 

nie widzę żadnego problemu z "kodowaniem", wszystkie problemy które przedstawiłeś są spowodowane tym że nie umiesz używać forum
może czas zaoferować swoje usługi skoro technik nie zna podstaw? :D  

2 godziny temu, CS-ESCAPE napisał:

1. Po zalogowaniu błąd wywala, ktoś ewidentnie grzebał w kodzie

Screenshot_2018-12-02-10-09-28-215_com.android.chrome.png

 

 

ten błąd to nie kwestia grzebania w kodzie, wystarczy wklepać w google 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Prosze o dodanie szablonow "kanał utworzony" oraz "ranga przyznana" w dziale TS3 dla poddziałów: Prosba o range, Prosba o kanał. 

Chcialbym aby to wygladało tak jak kiedys. 

ponizej maly wzor: w miejsce "dostajesz unbana" prosze o tekst "Kanał utworzony"

watekzamkniety.png
 

Witaj Graczu. Twoja prośba o kanał prywatny na Team Speak została rozpatrzona pozytywnie. Jeśli po wejściu na serwer TS3 jednak go nie będzię, skontaktuj się z moderatorem TS.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

 

I analogicznie w poddziale prosba o range:  w miejsce "dostajesz unbana" prosze o tekst "Ranga dodana"

watekzamkniety.png
 

Witaj Graczu. Twoja prośba o range na Team Speak została rozpatrzona pozytywnie. Jeśli po wejściu na serwer TS3 jednak jej nie będzię, skontaktuj się z moderatorem TS.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

 

Edytowane przez Master

Bt LOLSON,

Zrobione.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Taki błąd estetycznie to nie wygląda

xd.PNG.1999821dbe71bbc40d3983eded10c7da.PNG

Edytowane przez erroR.!

Bt Adrianno,

Naprawione.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

1. Przenieść range Technika Ts3 do serwerowych  - skoro rangi takie jak; Super Moderator Ts3 oraz Moderator Ts3 znajdują się w grupie "serwerowe" to nie wiem dlaczego Technik ma znajdować się w Administracyjnych. Wydaję mi się, że w grupie "Administracyjne"  powinny się znajdować rangi, które mają uprawnienia do zarządzenia całym forum ( Administrator, Opiekun Sieci, Super Admin) 

2. To samo co wyżej, tylko że teraz proponuję przenieść Super Moderatora Forum  do grupy "Forumowe" 

3. Moim zdaniem Technik Ts3 powinien mieć możliwość dodawania notatek, ALE TYLKO I WYŁĄCZNIE W SWOIM DZIALE - apeluje o zabranie możliwości dodawania notatek przez Technika Ts3 na "terenie całego forum" 

Na chwilę obecną to tyle.

 

Bt LOLSON,

1 i 2, 3 Technik TS3 jak i Super Moderator Forum to osoby w wyższej administracji więc są na swoim miejscu. Co do notek to Bene trochę się zapędził i zaczął nadużywać swoich uprawnień.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...