Jump to content
aquax

 zamknięty Nowy styl - propozycje i uwagi

Recommended Posts

Wkradł się w tło 

Screenshot_20181120-225247.png

Bt Adrianno,

Naprawione

Share this post


Link to post
Share on other sites

+ na lapku mam coś takiego xD

@sitefuture drugie zdjęcie to pod czatem takie coś mi się pojawia na lapku.

@sitefuture Modek dodał mi osiągniecie a tu na powiadomieniu coś takiego nie da się nawet kliknąć.

Screenshot_20181120-225428.png

 

mh2.png

mh3.png

Edited by Kolorowa

Bt Adrianno,

1. Zdjęcie naprawione 2. podaj dokładne wymiary

Bt Adrianno,

Naprawione

Share this post


Link to post
Share on other sites

Screenshot_20181120-115503.jpg.306320b98318fd448e0a61b72ee58150.jpg

1. Te linki nie działają przenoszą na forum (nieważne zostało zmienione)

Screenshot_20181120-115556.thumb.jpg.5f04a25cd7d175d9783da35168ac6c63.jpg

2. Za duże odstępy między wiadomościami.

Screenshot_20181120-115622.thumb.jpg.f5b6fa9cf05c9352fbfb460c9e73d1b5.jpg

3. Każda ranga powinna być z grubej czcionki jak ops lub [email protected] bo wygląda nieestetycznie. (Subiektywna opinnia)

Screenshot_20181120-115651.jpg.dde67c4ce40828131dab80ddce0366c3.jpg

4. Niee działa zwijanie - rozwijanie działów.

Screenshot_20181120-115900.thumb.png.f012b91c8202517ab362e12b2aeb153b.png

5. Na telefonie brak info o ostatnim poście pod działem.

Screenshot_20181120-115954.thumb.png.b22611f22cb9c068527c700bf7260361.png

6. Jak klikniemy na post flaga jest biała, moim zdaniem na każdym poście bez klikania powinna tak wyglądać.

Screenshot_20181120-120051.thumb.jpg.86721c78bdb5d3d6c512dab00dd95c77.jpg

7. Napis strona główna. Za ciemny

Screenshot_20181120-120154.thumb.jpg.2763019f5084c66c32df6c982dd00858.jpg

8. Panel moda (na tel)

9. www.multi-head.pl/staff dodajcie to gdzieś.

10. Ranga super modertora ts3 jest biała https://multi-head.pl/profile/16891-master/

Screenshot_20181120-234349_Firefox.thumb.jpg.20b63a97493ed43db49de8e192f9b35c.jpg

11. Możesz zrobić żeby ten panel był pływający?

12. https://multi-head.pl/notifications/options/

Screenshot_20181120-234824_Firefox.thumb.jpg.607e729d78badb8dbf96f6bcb5e3705e.jpg

13. Zmieńcie na polski

Screenshot_20181120-235616_Firefox.thumb.jpg.220a874673e8810909dfc4a74158efc4.jpg

14. Dodajcie polskie znaki do NICKÓW.

15. Jak klikamy w szukaj to takie coś wyskakuje (telefon)

Screenshot_20181121-132543_Chrome.thumb.jpg.5581689a57af39845eed4ff3fb3b78ca.jpg

Edited by Twoj Bezzi

Bt LOLSON,

1,3, 9, 10. 13 zrobione

Bt Adrianno,

Poprawione

Share this post


Link to post
Share on other sites

ddae3a8c30fdd.jpg

Ja bym obnizyl ta tabelke i nad nia dal te odnosniki, bo bedzie wygladalo to estetyczniej.

Aaa i banery w partnerach nie dzialaja :<

Bt Adrianno,

Bannery w partnerach już działają, co do tego co pokazałeś na zdjęciu to będzie inaczej.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Proponuję dodać 2 tabelki tak jak to było do tej pory na wersji mobilnej 

"Najnowsze tematy"

"Najnowsze posty"

Bt Adrianno,

Dodane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://scr.hu/yjR15p1 - posty nachodzą na osiągnięcia, osiągnięcia mogły by być jeszcze po prawej (w tym przypadku obok 5k powinno być 3 lata)

I zwińcie te tabelki serwerów na telefonie bo forum ciągnie się jak serdle z kaufa

 

///

Chodzi o rozdzielczość monitora tak? Mozilla

Edited by w a n d i

Bt Adrianno,

Tabela na mobilce zostaje a co do zdjęcia podaj dokładną rozdzielczość oraz przeglądarkę.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brakuje ip userów na telefonie.

/

Proszę o zrobienie podforum w dziale typera.

Piłka nożna

E-sport

Muszę to jakoś segregować żeby nie było syfu, a narazie jest.

I prosze o dodanie mi permisji w tym dziale opubt tych permisji nie ma

https://multi-head.pl/forum/84-multi-headowy-typer/

Edited by Twoj Bezzi

Bt LOLSON,

Działy oraz uprawnienia dodane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Post dodany do starego tematu ustawia ten temat w najnowszych tematach a nie tak to powinno byc, post to post temat to temat.

2. Jeżeli da się zrobić sprawny licznik czasu online to można by dodać.

Screenshot_2018-11-24-04-33-55-175_com.android.chrome.png

Edited by Vix33nek!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 sprawa to gdzie Ci 2 użytkownicy? 

A 2 to dodanie bansa do zakładek

Screenshot_2018-11-24-08-31-43.png

Screenshot_2018-11-23-13-46-50.png

Bans na telefonie oczywiście.

Edited by elo elo 350

Bt LOLSON,

Bans jest wystarczy kliknąć "więcej"

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Usunąć rangę celebryta z mojego profilu.
2. Dodać rangę celebryta do legendy rang.
3. Naprawić/wprowadzić coś takiego aby po kliknięciu np. rangi redaktora pokazywało wszystkich redaktorów, a nie tylko tych którzy mają ustawioną tą rangę jako główną.
4. Pogonić obecnych redaktorów do roboty, bo kompletnie nic się nie dzieje.
5. Przenieść ten temat z informacji do działu propozycji dotyczących forum.

Bt LOLSON,

1, 2, 5 ogarnięte. Co do redaktorów postaram się z nimi pogadać.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Proszę ogarnąć dział darowizn, bo nie mam jak wpłacić hajsu na moją ukochaną sieć ;__;

Po pierwsze, zamiast płatności paypal proszę o dodanie płatności dotpay lub innego gówna które umożliwi mi zrobienie przelewu z mbanku, ing bądź banku pekao na konto aquaxa.
(tutaj jeszcze dodam że jestem zbyt leniwy aby robić przelew manualnie na adres aquaxa dlatego zależy mi aby zostało to ogarnięte)
Po drugie ogarnijcie tabelkę w której wpisuje kwotę którą chce przelać, bo obecnie nie wiem czy to dolary, euro czy złotówki chociaż tak czy siak nie zamierzam korzystać z paypala.
Po trzecie proszę o ustawienie opcji  możliwości wpisania własnego celu, bądź rozszerzenia opcji typu "wsparcie serwera dd2#2", "złotówki na chlebek boży" czy "dobrowolna wpłata hajsu, bo mam go za dużo".

Póki co z wpłatą się wstrzymam i poczekam aż problem zostanie rozwiązany, ponieważ paypala nie posiadam, a jebać z manualnym przelewem też mi się nie chce. 

EDIT: https://multi-head.pl/donate/make-donation/

Edited by SQNFUN

Bt Adrianno,

Płatność zostanie nowa dodana ale to już jest rola czerwonych, jedynie poprawiłem cały wygląd dotacji :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

1, 2 widać

3. Nie możesz tego wyśrodkować używając <center> ? 

 

Może też wypadało by domknąć kod? 

 

Ps. Jeśli już kodujesz to koduj możliwie, bo na niektórych rozdzielczościach to tragedia. Jest coś takiego jak zbadaj element w przeglądarce, tam możesz wybrać rozdzielczość i sprawdzić. 

 

Przykładowo 

@media screen and (max-width: 767px) {
    .zmienna {
            background-size: "np." 700px;
  }
    

Screenshot_2018-12-02-10-19-30-416_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-19-15-247_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-18-52-448_com.android.chrome.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minut temu, CS-ESCAPE napisał:

1, 2 widać

3. Nie możesz tego wyśrodkować używając <center> ? 

 

Może też wypadało by domknąć kod? 

 

Ps. Jeśli już kodujesz to koduj możliwie, bo na niektórych rozdzielczościach to tragedia. Jest coś takiego jak zbadaj element w przeglądarce, tam możesz wybrać rozdzielczość i sprawdzić. 

 

Przykładowo 

@media screen and (max-width: 767px) {
    .zmienna {
            background-size: "np." 700px;
  }
    

Screenshot_2018-12-02-10-19-30-416_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-19-15-247_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-12-02-10-18-52-448_com.android.chrome.png

 nie wymadrzaj sie tutaj, bo to Ty odpalasz styl komputerowy na telefonie i masz jakis problem ze zle dziala XD

 

tak przy okazji, zle sa ustawione uprawnienia dla goscia i czesc nazw dzialow nie wyswietla sie prawidlowo
+ tabelke serwerow mozna usunac ze stylu mobilnego

Edited by Freezu

Bt Adrianno,

Tabela serwerów została wyłączona na telefonach.

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minuty temu, Freezu napisał:

 nie wymadrzaj sie tutaj, bo to Ty odpalasz styl komputerowy na telefonie i masz jakis problem ze zle dziala XD

 zgadzam się, jest to styl komputerowy dlatego że technik nie umie pod wersję mobilną zakodować xD 

 

Ps. Niektórym proponowałby się poduczyć jeszcze HTML + .css, nie łapać się za wszystko co się da, bo tak później wychodzi. To że się kod zamyka to w podstawówce chyba uczą, nie pamiętam. 

Edited by CS-ESCAPE

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minut temu, CS-ESCAPE napisał:

 zgadzam się, jest to styl komputerowy dlatego że technik nie umie pod wersję mobilną zakodować xD 

 

Ps. Niektórym proponowałby się poduczyć jeszcze HTML + .css, nie łapać się za wszystko co się da, bo tak później wychodzi. To że się kod zamyka to w podstawówce chyba uczą, nie pamiętam. 

nie widzę żadnego problemu z "kodowaniem", wszystkie problemy które przedstawiłeś są spowodowane tym że nie umiesz używać forum
może czas zaoferować swoje usługi skoro technik nie zna podstaw? :D  

2 godziny temu, CS-ESCAPE napisał:

1. Po zalogowaniu błąd wywala, ktoś ewidentnie grzebał w kodzie

Screenshot_2018-12-02-10-09-28-215_com.android.chrome.png

 

 

ten błąd to nie kwestia grzebania w kodzie, wystarczy wklepać w google 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prosze o dodanie szablonow "kanał utworzony" oraz "ranga przyznana" w dziale TS3 dla poddziałów: Prosba o range, Prosba o kanał. 

Chcialbym aby to wygladało tak jak kiedys. 

ponizej maly wzor: w miejsce "dostajesz unbana" prosze o tekst "Kanał utworzony"

watekzamkniety.png
 

Witaj Graczu. Twoja prośba o kanał prywatny na Team Speak została rozpatrzona pozytywnie. Jeśli po wejściu na serwer TS3 jednak go nie będzię, skontaktuj się z moderatorem TS.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

 

I analogicznie w poddziale prosba o range:  w miejsce "dostajesz unbana" prosze o tekst "Ranga dodana"

watekzamkniety.png
 

Witaj Graczu. Twoja prośba o range na Team Speak została rozpatrzona pozytywnie. Jeśli po wejściu na serwer TS3 jednak jej nie będzię, skontaktuj się z moderatorem TS.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

 

Edited by Master

Bt LOLSON,

Zrobione.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Przenieść range Technika Ts3 do serwerowych  - skoro rangi takie jak; Super Moderator Ts3 oraz Moderator Ts3 znajdują się w grupie "serwerowe" to nie wiem dlaczego Technik ma znajdować się w Administracyjnych. Wydaję mi się, że w grupie "Administracyjne"  powinny się znajdować rangi, które mają uprawnienia do zarządzenia całym forum ( Administrator, Opiekun Sieci, Super Admin) 

2. To samo co wyżej, tylko że teraz proponuję przenieść Super Moderatora Forum  do grupy "Forumowe" 

3. Moim zdaniem Technik Ts3 powinien mieć możliwość dodawania notatek, ALE TYLKO I WYŁĄCZNIE W SWOIM DZIALE - apeluje o zabranie możliwości dodawania notatek przez Technika Ts3 na "terenie całego forum" 

Na chwilę obecną to tyle.

 

Bt LOLSON,

1 i 2, 3 Technik TS3 jak i Super Moderator Forum to osoby w wyższej administracji więc są na swoim miejscu. Co do notek to Bene trochę się zapędził i zaczął nadużywać swoich uprawnień.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...