KaszaTriceps Napisano 22 Listopada 2018 #536542 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 (edytowane) Mordo ja do cb nic nie mam ale jak dostałeś admina to leca takie bany że no za głowę trzeba się złapać nw na jakiej podstawie np mnie sprawdzałeś i ss wrzuciłeś rozumiem chciałeś sprawdzić ale co ja mogłem mieć ?!?! dajesz typowi bana za to że gra komandosem wtf dajesz mi bana za ping mimo że mam 46 ogarnij du**ę . jestem calkiem ogarniety w te klocki oraz umiem wylapac cheatera , jestem mega aktywny an tym Cod - Modzie Data zdarzenia:2018-11-22Nick gracza:BammDowody: sam na sam na servie ale macie na demkach Świadkowie: GoldDigggeR przy tym komandosie Uzasadnienie:Jak ja mam ping 46 i widzisz ze mnie scina to nie wina od twojego internetu/sprzętu (70 pingu to nie dużo choć nawet tyle nie miałem ) Edytowane 22 Listopada 2018 przez KaszaTriceps GoldDigggeR dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldDigggeR Napisano 22 Listopada 2018 #536544 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Przylaczam sie do skargi, bylem przy tym jak gosciu dostal bana na 30 min za to ze gral komandosem twoim wytlumaczeniem było "Bo ma 1/1 full konde i nie da sie grac" I co do moich ssysów, mogłeś obczaić forum i sprawdzic czy bylem banowany juz czy cos, bo bylem 3 razy XD. Pozdro KaszaTriceps dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 22 Listopada 2018 #536546 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 (edytowane) @KASZA TRICEPS dostosuj się do wzoru @BamM proszę z dowodami na jego wykroczenie i przy okazji wyjasnij ten powod http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=12641 Edytowane 22 Listopada 2018 przez reniferu kamcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BamM Napisano 22 Listopada 2018 #536551 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 wiec tak uzasadnienie twojego bana @KASZA TRICEPS było takie ze , istniało podejrzenie ze masz wh , po 2 dostałes kicka za ping ( mi pokazywalo 70 pingu u , cb a na dodatek cie straszne cielo ) ja strzelam w miejsce gdzie byłes i nie trafiam bo juz cie tam nie ma ( tak cie cielo ) @C1rCuz , dostałes kicki a pozniej bana , bo jak ktos kto zaczyna grac na serwie ma cie zabic? Dostałes wczoraj bana , zpowodu ze szybko biegas , to chyba wystarczajacy komunikat abys troche zastopował z ta klasa , prawda? Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldDigggeR Napisano 22 Listopada 2018 #536552 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Nie wierze w Ciebie typie, ile Ty masz lat? XD. Jak ktos bedzie mial załóżmy 600 lv wejdzie jakis nowy gracz, tez go zbanujesz? Bo przeciez sie go zabic nie da? Typie weź myśl XD. Nie weźcie mu tego admina prosze was "Dostałes wczoraj bana , zpowodu ze szybko biegas" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BamM Napisano 22 Listopada 2018 #536554 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 @GoldDigggeR jak sie nie da zabic ? trzeba miec skilla w palcach ? Skoro tak sie sakrzycie to moge miec scaignietego admina jej przeceiez to tylko gra xd mam 18 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Listopada 2018 #536555 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 @BamM "Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem , opiekunem oraz mialem swoj serwer Cod" Napisałeś to w podaniu, a co innego pokazujesz na serwerze. Nie masz prawa banować kogoś, bo ma lepszą klasę albo lvl jaki wtedy sens ma rozgrywka. Dostałeś admina 21 godzin temu i jak narazie sprawdziłem ok. 5 tematów z ss (moge sie mylić) każde były czyste. Ale to mniejsza o to dostanie gracz ss wstawi i wszystko cacy. Chodzi o to żebyś bardziej uważniej banował, bo w takim tempie sam zaczniesz ze sobą grać na serwerze. LuckyLoser i Max dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldDigggeR Napisano 22 Listopada 2018 #536556 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 No to zeby zabic tego komandosa tez trzeba miec "skilla w palcach" XD. Nie chodzi nam o to zebys mial zabranego admina tylko zebys sie ogarnal, bo nie banuje sie graczy za to ze maja full konde, i zabijaja nowych graczy XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BamM Napisano 22 Listopada 2018 #536557 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 @Twoj Bezzi wiem , przepraszam , to nei tak ze banuje sobie od tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BamM Napisano 22 Listopada 2018 #536558 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 @GoldDigggeR juz spokojnie , bede uwazniejszy zluzuj juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Listopada 2018 #536653 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 @Defuse_Go Rozmawiałeś z adminem? Można zamknąć temat? Defuse_Go dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defuse_Go Napisano 23 Listopada 2018 #536656 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 tak zamknij już dogadałem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Listopada 2018 #536658 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi