CO2AdminToPala Napisano 28 Listopada 2018 #537263 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Data zdarzenia:Dzisiaj jakieś 15 minut temu Nick gracza: Mystiq Dowody: Ban na 1 dzień za ten nick, który mam właśnie na forum Świadkowie:Nie wiem dużo graczy Uzasadnienie: Nikogo nie obrażam, a tylko stwierdzam fakty mógłbym również polemizować, że nick admina serwera DD2 "Czarna" jest rasistowski i należy się perm. Co więcej, admin podobno jest dla serwera dla graczy, to dlaczego notorycznie od roku jak tu gram, pieprzone mendy z TT potrafią 5 rund kampić na respie, zabije mnie taki 4 raz i sorry nerwów nie powstrzymam, a admin kogo nakłada banem ? Wiadomo tego niekulturalnego, ten kulturalny Fra*er który kampi nic nie dostaje i się jeszcze bezczelnie śmieje na czacie... Pozdrowienia dla Ogarniętych adminów, a nie dla tych którym tylko władza w głowie, oczywiście piszę tego posta, bo żądam natchmiastowo zdjęcia bana, a jeśli macie problemy do moich nicków, ogarnijcie swoje własne... LuckyLoser, erroR.! i Kain dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Listopada 2018 #537268 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) @mystiq' Zapraszam do tematu, jako że widnieje temat jako skarga nie proszę Cię o jakiekolwiej dowody, nawet są zbędne co widać po nicku gracza. @~Czarna~ Również sie wypowiedź. Edytowane 28 Listopada 2018 przez Twoj Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLoser Napisano 28 Listopada 2018 #537269 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) Najwyżej warna dostanę ale: 1. Czarna to nie jest coś odnoszącego się do rasizmu. 2. Jak posiadasz nicki obrażające religie/osoby/administracje to się nie dziw. 3. Admin żadnym filozofem nie jest i nie może wiedzieć o wszystkim więc istnieje takie coś jak u@(say_team@ by mu to zgłaszać). 4. Istnieją regulaminy ich nieznanie nie zwalnia nas z ich łamania. 5. CO2AdminToPala uhm czyli wg Cb (np) jest 10 adminów z czego 5 jest za przeproszeniem ku****m bo co 2? Edytowane 28 Listopada 2018 przez LuckyLoser Kain dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 28 Listopada 2018 #537270 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) Gracz na początku dostał kicka, nie ode mnie, gdyż miał obrażający nick, dotyczący "Szwabów", później po wejściu, gdy dodał tylko cenzurę w postaci *, zaczęły się obelgi, dostał bana na 5 minut, po czym wrócił z tym nickiem i głupimi komentarzami. Jak widać po dodanym screenie, osoba ta notorycznie obraża i szuka zaczepki. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Świadkiem zdarzenia był @TypowySeba Edytowane 28 Listopada 2018 przez mystiq' Livio, elo elo 350, Max i 4 innych dodali reakcje 5 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Listopada 2018 #537289 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 To nie jest pierwsze tego typu zagranie tego Pana. Notoryczna obraza graczy, brak kultury ( co już widać w poście), kiedy poleci upomnienie pojawiają się nagle prowokacje a po kicku zmiana nicku na nick obrażający admina i zazwyczaj nie jest banowany tylko dajemy szansę na zmianę i lecą same kicki a Ty dalej masz pretensje. Sam sobie jesteś winien i śmiesz jeszcze jakiekolwiek skargi pisać? Ja myślę, że najlepszymi świadkami i tak będą tutaj logi z całokształtem Twojego zachowania na serwerze chętnie "położę wisienkę na torcie" i wyciągnę tu wszystkie Twoje wypowiedzi co do przecinka Przed przerwą od naszego serwera było dokładnie to samo, pewnie jeszcze stara ekipa kojarzy kolegę Brewola, który z kulturą miał mało wspólnego a gdyby nie resety bansa to lista banów za nicki i kulturę pewnie nie zmieściłaby się na 4 stronach w bansie. Nie ma żadnej mowy o UB a co więcej mogę go jeszcze przedłużyć bo należą się za Twoje zachowanie pod nieobecność admina co odpuściłam. Tak więc masz teraz czas żeby się ogarnąć i przemyśleć swoje przemilczę już jakie zachowanie LuckyLoser, Tony Montana, TyPowy SebaA i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Listopada 2018 #537291 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi