Rekuseq 512 Posted December 2, 2018 Imię: Marcin Wiek: 16 Staż na forum: Troszkę ponad rok. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: W sumie brak, w redakcji byłem i jestem tylko na fp, a na forum jeszcze nie byłem. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Myślę, że 7 może 8, ale staram się nie popełniać błędów, jednak jak każdemu czasem się zdarza. Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Tyle ile siedzę na forum, czyli całkiem sporo. W tygodniu większość popołudnia, a w weekend czasem więcej, czasem mniej, generalnie zależy od planów. Napisz coś o sobie: Mam na imię Marcin i jestem 16-letnim chłopcem z okolic Poznania (Dokładnie z Mosiny). Interesuję się informatyką oraz niektórymi sportami np. skoki narciarskie, piłka nożna, k1 i bjj. Jestem na sieci rok-dla niektórych to mało, a dla innych dużo-i zdążyło poznać mnie trochę osób. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Krótki wywiad z kG. Share this post Link to post Share on other sites
Lauu 153 Posted December 2, 2018 Jestem na tak, + Aktywny + Wywiad z kG. + Gramatyka Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 2, 2018 Przyda się kolejna osoba w redakcji. Na PW/steam podeślij mi dane FB to dodam Cię na naszą grupkę. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 2, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites