Fixen Napisano 7 Grudnia 2018 #538515 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Data zdarzenia: Teraz Nick gracza: @erroR.! Dowody: Świadkowie: Ja i inni na pewno potwierdzą Uzasadnienie: Ten gracz ma na drugim forum konto z rangą a z tego co wiemy nie można mieć innych rang na innym forum (Tak jak mówił mi @VisTeR.') erroR.! i Livio dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 7 Grudnia 2018 #538517 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Tylko że to nie ja tylko ktoś sie pode mnie podszywa ale jak chcecie to zdejmujcie... i daje moje dane Edytowane 7 Grudnia 2018 przez erroR.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixen Napisano 7 Grudnia 2018 Autor #538518 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 48 minut temu, erroR.! napisał: Tylko że to nie ja tylko ktoś sie pode mnie podszywa ale jak chcecie to zdejmujcie... i daje moje dane to by było podane twój steam? Napisze dziś do właściciela tamtej strony i poproszę o IP i sprawdzimy czy to nie ty ///EDIT: Tak to jego konto. Skąd wiem? Już tłumacze: IP się zgadza na 100% Używa avatara co mu się strasznie podoba (sam mówił) Zaprosił jednego z właścicieli tamtego forum na steam (Niby ktoś się pod niego podszywa) I GG się zgadza @VisTeR.' zrób coś z tematem. IP wyśle ci na pw Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Fixen Bezzi, LuckyLoser i erroR.! dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi