Fixen 20 Posted December 7, 2018 Data zdarzenia: Teraz Nick gracza: @erroR.! Dowody: Świadkowie: Ja i inni na pewno potwierdzą Uzasadnienie: Ten gracz ma na drugim forum konto z rangą a z tego co wiemy nie można mieć innych rang na innym forum (Tak jak mówił mi @VisTeR.') 1 1 Livio and erroR.! reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted December 7, 2018 (edited) Tylko że to nie ja tylko ktoś sie pode mnie podszywa ale jak chcecie to zdejmujcie... i daje moje dane Edited December 7, 2018 by erroR.! Share this post Link to post Share on other sites
Fixen 20 Posted December 7, 2018 (edited) 48 minut temu, erroR.! napisał: Tylko że to nie ja tylko ktoś sie pode mnie podszywa ale jak chcecie to zdejmujcie... i daje moje dane to by było podane twój steam? Napisze dziś do właściciela tamtej strony i poproszę o IP i sprawdzimy czy to nie ty ///EDIT: Tak to jego konto. Skąd wiem? Już tłumacze: IP się zgadza na 100% Używa avatara co mu się strasznie podoba (sam mówił) Zaprosił jednego z właścicieli tamtego forum na steam (Niby ktoś się pod niego podszywa) I GG się zgadza @VisTeR.' zrób coś z tematem. IP wyśle ci na pw Edited December 7, 2018 by Fixen 1 2 LuckyLoser, Bezzi and erroR.! reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5647 Posted December 7, 2018 Wszystko potwierdzone, degradacja w drodze! 1 Fixen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5647 Posted December 7, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites