CukierkowyMario Napisano 15 Grudnia 2018 #539579 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Witam może by tak zerknąć oczkiem na serwer coś nowego wprowadzić np. KOD Jaki KOD ? A taki że "raz na mapę" po upłynięciu 3 sek wyświetla się KOD , który gracz ma za zadanie jak najszybciej wpisać na say , "Rywalizuje i innymi graczami" , KOD wyświetla się na środku ekranu , np . hj4cvgrrtaroa0 Po wpisaniu Kodu gracz otrzymuje 1000 exp . "KOD działa tylko raz na Mapę" , Jest wyświetlany na niebiesko . Ciekawostka nie ma pluginu to niego , no przy najmniej ja nie mogę znalezć . Chyba trzeba by było go napisać. Ale Polecam Bardzo na Cod Moda . Ps NemieziS AD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 15 Grudnia 2018 #539584 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 W sumie dobry pomysł dla graczy z niskim lvl :p Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 15 Grudnia 2018 #539586 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Pomysł spoko, kiedyś widziałem to na innym serwerze ale nazwy nie podam, pomoże to graczą z pierwszymi poziomami szybciej wbijać lvle Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Grudnia 2018 #539589 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 jak dla mnie bez sensu :-) pojawi sie kod i nagle wszyscy staja w miejscu i usilnie próbują go wpisac. jest tyle bardziej istotnych rzeczy na których trzeba sie skupić. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 15 Grudnia 2018 #539658 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 jak dla mnie bez sensu bo ktoś kto jest na spec nie grając może np. szybciej wpisać kod i zgarnie exp. bez wysiłku , po za tym i tak zbyt szybo leci exp co widać po lvl Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi