CukierkowyMario 417 Posted December 15, 2018 Witam może by tak zerknąć oczkiem na serwer coś nowego wprowadzić np. KOD Jaki KOD ? A taki że "raz na mapę" po upłynięciu 3 sek wyświetla się KOD , który gracz ma za zadanie jak najszybciej wpisać na say , "Rywalizuje i innymi graczami" , KOD wyświetla się na środku ekranu , np . hj4cvgrrtaroa0 Po wpisaniu Kodu gracz otrzymuje 1000 exp . "KOD działa tylko raz na Mapę" , Jest wyświetlany na niebiesko . Ciekawostka nie ma pluginu to niego , no przy najmniej ja nie mogę znalezć . Chyba trzeba by było go napisać. Ale Polecam Bardzo na Cod Moda . Ps NemieziS AD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Czlowiek Depresja 4253 Posted December 15, 2018 W sumie dobry pomysł dla graczy z niskim lvl :p Quote Share this post Link to post Share on other sites
A3ro 530 Posted December 15, 2018 Pomysł spoko, kiedyś widziałem to na innym serwerze ale nazwy nie podam, pomoże to graczą z pierwszymi poziomami szybciej wbijać lvle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maysteroo 2280 Posted December 15, 2018 jak dla mnie bez sensu :-) pojawi sie kod i nagle wszyscy staja w miejscu i usilnie próbują go wpisac. jest tyle bardziej istotnych rzeczy na których trzeba sie skupić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nodi 449 Posted December 15, 2018 jak dla mnie bez sensu bo ktoś kto jest na spec nie grając może np. szybciej wpisać kod i zgarnie exp. bez wysiłku , po za tym i tak zbyt szybo leci exp co widać po lvl Quote Share this post Link to post Share on other sites