Czlowiek Depresja 4246 Posted December 16, 2018 Witam. Mam propozycję odnośnie osiągnięć na forum. Skoro są osiągnięcia z CS:GO to czy możnaby zrobić tak z rangami z Leauge of Legends np Silver i dać grafikę z silvera, platyna to z platyny itd. Moim zdaniem fajna opcja. Co sądzicie? Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5636 Posted December 16, 2018 Jak tylko nasi graficy będą w stanie je zrobić to czemu nie. @Wodorotlenek Chlor, @.:Aga:. może Ty @keke też się podejmiesz? 1 Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Psycholog banan 221 Posted December 16, 2018 @LOLSON Jest możliwość że Aga się tego podejmie bo ma wyjść we wtorek ze szpitala. 1 Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maysteroo 2280 Posted December 16, 2018 jak dla mnie bez sensu. na sieci nie ma praktycznie nic zwiazanego z lolem poza jednym działem ktory i tak nie żyje. jesli powstaną osiągnięcia z lola to zaraz przyjdzie ktos z propozycja osiagniec do metina czy innego fortnajta! 2 1 SQNFUN, Czlowiek Depresja and Ripton reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
SQNFUN 3939 Posted December 16, 2018 Jeżeli mają być osiągnięcia LOLA to proponuje aby dodać również osiągnięcia z Hearthstone, Diablo3, Gta5 oraz Tekkena7. Dziękuję i pozdrawiam! 1 1 Czlowiek Depresja and Ripton reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5636 Posted December 20, 2018 Na scenie esportu dominuje LOL oraz CS:GO. Jak graficy zrobią jakieś fajne pracę na pewno zostaną wgrane. @keke @Wodorotlenek Chlor @.:Aga:. 1 Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5636 Posted December 20, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites