Moolson 4 Posted December 16, 2018 (edited) Data zdarzenia:20:35 jakoś tak 16.12.18rNick gracza:ScreamDowody:https://imgur.com/a/YaSKXQsŚwiadkowie:GraczeUzasadnienie:Napisałem typkowi aby wbił na forum dołączył do rozmowy ze mną z baba_yaga i z HQA a on napisał ok ale HQA to pizda i potem zaczął go jeszcze bardziej cisnąć zgłaszam to ponieważ jest to Obraza Administratora Edited December 16, 2018 by Moolson 1 1 SQNFUN and Mementomori2000 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
..Scream.. 15 Posted December 16, 2018 Co ty mi tu gadasz jak mnie na serwie. Podszywka 😉 I ja mam inne steam id też chce odrazu to ogarnąć Share this post Link to post Share on other sites
.:lHlQlAl:. 131 Posted December 16, 2018 Dobrze zrobiłeś podobno ten ktoś ma plecy a przynajmniej tak słyszałem zaproszę go na ts i z nim to wyjaśnię Kolega jak się tylko pojawi na serwerze zostanie odpowiedni ukarany myślę o 3h Share this post Link to post Share on other sites
Strajk 1568 Posted December 16, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites