Haq# Napisano 25 Stycznia 2019 #544814 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Witam, Chciałbym się odnieść do punktu 13.2 w regulaminie odnośnie rakiet/błyskawic/duchów, a konkretniej nie obowiązującego zakazu podczas raszowania. Uważam, że zakaz używania tych dodatków powinien obowiązywać przez 7 początkowych sek bez żadnych wyjątków. Zobrazuję trochę sytuację i zrobię małe porównanie. W terro jest rusek ze 150 lvl, a po przeciwnej stronie są dwaj nowi gracze z małymi lvl. Pytanie - czym się różni rusek z full int i dużą ilością kondycji raszujący na resp wroga od tego samego ruska stojącego na respie i puszczającego rakietkę na resp wroga zaraz na początku rundy ( nawet w czasie początkowego freeza )? No chyba niczym, w każdym przypadku zabije dwóch graczy rakietką w czasie 1-3 sek. Gdzie tu jest logika?! To jest takie małe zobrazowanie na podstawie mapy fy_pool_day. Dzisiaj miałem okazję pograć rano, gdy jest mało ludzi i co chwilę grana jest mała mapa. Co ma zrobić początkowy gracz przeciwko takiemu raszującemu ruskowi, aspirantowi z rakietą? Nic innego jak złapać "wk*rwa" i wyjść. Stąd myślę, że brakuje często nowych graczy na serwerze. Już nie chcę mówić o przypadku, gdzie assassin i rusek wpadają na taki resp przed upłynięciem 7 sek, bo to już jest dramat. Dlatego warto to trochę przytemperować 13.2 Nie używamy rakiet, granatów, błyskawic na respawn wroga przed 7 sekundami na mapach typu "mała mapa", zakaz nie obowiązuje raszowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Lutego 2019 #546203 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 @Nodi Jeśli Wam odpowiada to jak kolega opisał wyżej to mogę zaktualizować regulamin. Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Lutego 2019 #546204 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 @Bezzi wyślę Ci poprawki od opiekuna na pw. Co do regulaminu jeśli tak wam zależy możemy go narazie zmienić. W późniejszym czasie i tak będą większe zmiany Bezzi i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Lutego 2019 #546205 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi