Salvador Napisano 29 Kwietnia 2019 #556139 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: Salvvador Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem kilka razy adminem w innej sieci. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Mocne 6 Staż w CS-sie: 4 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ jestem bardzo aktywnym graczem, a zdarzają się momenty kiedy na serwerze nie ma żadnego administratora a gracze nie przestrzegają regulaminu,dlatego ja mogę ruszyć z pomocą.Jestem dość spokojny i nie konfliktowy, umiem się z każdym dogadać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2-3 godzinek styknie Kontakt: Steam,Messenger, Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Salvvador/80.72.43.106:27022/ Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Salvador BRUNO BALAGANI i Bemir dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 29 Kwietnia 2019 #556140 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Jestem na Tak: +wiek +steam +doświadczenie +ma chęci +widuje go na serwie Jedyne co może być przeszkodą to że grasz dosyć krótko na serwie, grasz dopiero pare dni i niektórzy gracze mogą cię słabo kojarzyć, ale ja jestem na tak ponieważ zbliża się sezon wakacyjny i adminów może czasami zabraknąć a na takiego np. misia nikt nie zbanuje i będzie sobie grał bezkarnie. Pozdrawiam A3ro Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez A3ro Salvador dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 29 Kwietnia 2019 #556142 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Daj sobie jeszcze trochę czasu daj.sie dobrze zapoznać graczą na serwie w chwili obecnej nie ariadrin i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 29 Kwietnia 2019 #556149 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Jak dla mnie OP będzie idealny amx + doswiadczenie+ wiek + popracuj nad aktywnością Pozdro Bemir, CukierkowyMario, Gormit lowca kotow i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
End Napisano 30 Kwietnia 2019 #556245 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Może się nadać + Wiek + Doświadczenie + steam Salvador, Bemir i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 1 Maja 2019 #556324 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 + wiek + doświadczenie - regulamin + Amxx +/- zgłoszenia u@ Będzie z Ciebie dobry admin a co do regulaminu serwera , to lepiej go wykuj na pamięć . Jestem na tak jak na razie [...] Do wypowiedzi zapraszam @Nodi @Kempes # Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 1 Maja 2019 #556325 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 + Amxx, doświadczenie, wiek, steam i aktywność Jeśli poprawisz znajomość regulaminu, to masz moje tak Salvador dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 1 Maja 2019 #556384 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 No hej, często widuję Ciebie na serwerze, nie zauważyłem żadnych krzywych akcji z Twojej strony :). Przyda się ktoś dodatkowo, jestem na TAK. Salvador dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blazee Napisano 1 Maja 2019 #556389 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 nie i ch*j BRUNO BALAGANI, Bemir, elo elo 350 i 3 innych dodali reakcje 1 1 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi