Max Napisano 10 Maja 2019 #557121 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Co dla Ciebie oznacza „przyjaźń”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 10 Maja 2019 #557122 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Przyjaźń dla mnie oznacza to, że mogę liczyć na pomoc drugiej osoby... Oczywiście pomóc bezinteresowną, bo cóż to za przyjaźń, gdy ktoś chce coś w zamian. Ale też trzeba pamiętać by nie wykorzystywać, bo wtedy nie ma mowy o czymś takim jak przyjaźń - bo nie jest oparta na szczerych relacjach. Grunt żeby być ze sobą szczerymi, móc na siebie liczyć w trudnych sytuacjach, dobrze się ze sobą bawić, wtedy można powiedzieć, że przyjaźń jest. ?? Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 10 Maja 2019 #557130 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Przyjaźń dla mnie, to to , że mogę na kimś polegać i on na mnie.Że się rozumiemy i trzymamy razem. Że pomagamy sobie wzajemnie. A gdy słyszę "jesteś moim przyjacielem" to nasuwa mi się, że można na mnie polegać, pogadać ze mną itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLoser Napisano 10 Maja 2019 #557131 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) przyjażń dla mnie to jest: dogryzanie sobie między osobnikami w przyjaźni. W końcu nic tak w życiu nie motywuje jak głupiutki uszmieszek przyjaciela i jego cięta riposta z nutą czystej prawdy jak bardzo coś zrypałeś @LOLSON Edytowane 10 Maja 2019 przez LuckyLoser lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 10 Maja 2019 #557143 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 To przede wszystkim wspieranie się nawzajem i obecność drugiej osoby nie tylko, gdy jest dobrze, ale też w tych gorszych chwilach. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Maja 2019 #557167 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 oznacza Ballantinesa z @RYBSON RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi