Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Weteran MH
Napisano

1. Exp został zwiększony

2. Czyli co zrobić? Mówisz żeby ją osłabić ale w jaki sposób? To wy tam gracie nie my pamiętajcie o tym i dawajcie konkretne propozycje.

Napisano

Mnie się nie podoba ta propozycja...

Z exp'em jest cały czas zamieszanie... Że za duży, że za mały... Teraz znowu zwiększycie i zaraz będzie płacz, że trzeba zrobić reset. Można ewentualnie zwiększyć EXP za questy... :/ 

Śmierć jest premką, była zmieniana już kilka razy; powinna zostać taka, jaka jest.

Napisano

1. Co do expa jestem neutralny - wiem po prostu, że każdemu się nie dogodzi w tej kwestii.

2.

19 godzin temu, elo elo 350 napisał:

/ Albo usunąć eliminator i dać zmniejszony rozrzut od inty.

Eliminator jest "wizytówką" śmierci i nie ma takiej opcji, aby go usunąć.

Napisano

1. Jestem za zwiększeniem expa, nie odczułem zbytnio zmian, które podobno były, a trzeba ludzie pamiętać, że ostatni reset się pojawił kiedy dwóch czy trzech graczy (w tym ja więc wiem co mówię) posiadało zaledwie 200 poziom w tym jeden chyba był około 250 levela, po tak długim czasie. 

Taki ja bez vipa, siedzący bardzo często codziennie (przerwy miałem chyba tylko trzy po parę dni) tłukłem i tłukłem i ostatecznie chyba miałem około 213, a gracz z vipem około 30 leveli więcej. Więc reasumując przydałoby się expa zwiększyć jeśli chcemy mieć reset kiedy ktoś wbije 400 lvl, a nie gdzieś pośrodku tego.

2. Śmierć rzeczywiście potrafi napsuć krwi ale usunięcie jej norecoila nie ma sensu bo to tak jakby usunąć saperowi miny albo pioruny zeusowi. Może coś zmienić w jej arsenale albo zmniejszyć statystyki?

Napisano (edytowane)

Na moje nie opłaca się nerfić premek. Teraz jak Tayen zaczął grać to odrazu trzeba znerfić? Przedtem nikt tym nie grał i nie było takiego problemu. A jak już jest taki problem to znerfić wszystkie premki i dodać jako zwykłe;)

Edytowane przez A3ro
Napisano

1. Też jestem za zwiekszeniem expa,nie ma praktycznie żadnej róznicy.

2. Jestem za zmniejszeniu statystyk smierci,a usuniecie norecoil nie ma sensu bo to jest jedna z rzeczy którą się wyróznia ta klasa.

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...