Salvador Napisano 15 Maja 2019 #557692 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Nick: SalvvadorWiek:16Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem w innych sieciach,głownie na serwerach cod mod/jailbreakZnajomość AMXX (W skali 1-10):Mocne 6Staż w CS-sie: 4 latSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ jestem bardzo aktywnym graczem,a zdarzają się momenty w których bardzo brakuje administratorów i wbijają takie unnamedy albo Adminy CSSETTI xdCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 1-4 gdzieś koło tego Kontakt: Steam,Messenger,gg,igLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Salvvador/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 15 Maja 2019 #557695 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 No nie wiem: - Regulamin jest Ci obcy, - GT, - Zacząłeś grać dopiero, - Gracze Cię mało znają, Co do wieku, to bym się kłócił. Na tę chwilę NIE. Pozdrawiam CukierkowyMario, Salvador i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 15 Maja 2019 #557697 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Niestety na NIE. -gt leży i kwiczy -nie widuje na serwerze ostatnio +steam Salvador dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 18 Maja 2019 #558013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Otwieram temat na prośbę autora. Zapraszam do wypowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 18 Maja 2019 #558020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 (edytowane) Jak dla mnie to okres próbny nic nie mogę więcej dodać @syjon.@Kempes #@Malutka zapraszam do wypowiedz Adminów oraz graczy którzy dobrze znają ten serwer i osoby na nim grające do wypowiedzenia się w tym temacie @Gormit lowca kotow @Losikadmini mogą decydować ale też głosy graczy się liczą Edytowane 18 Maja 2019 przez Nemezis ad poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 18 Maja 2019 #558023 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Popraw aktywność i spróbuj ponownie, na tą chwile jestem na NIE. Pozdro. Salvador dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THC EryQ Napisano 18 Maja 2019 #558024 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Aktywność do poprawy ja na chwilę obecną na nie. Kempes # i Salvador dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maja 2019 #558026 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Na nie. Ostatni miesiąc grasz w kratkę, pograj więcej popraw gt I składaj podanie CukierkowyMario dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 18 Maja 2019 #558030 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Pogorszyłeś się ostatnio... Mówiłeś, że GT będzie dalej na takim samym poziomie jak wcześniej. Jakoś tego nie widać. Pochwaliłeś się niejednokrotnie znajomością regulaminu, która jest na poziomie zerowym. Wybacz, ale jestem na NIE. Btw. @Nemezis ad COD400 ma OP, więc zostaw mu decyzję. CukierkowyMario, RYBSON, Kempes # i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 20 Maja 2019 #558121 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 (edytowane) Typie z czym do ludzi, proste że NIE: -ludzie cię nie rozpoznają -o znajomość regulaminu bym się chętnie kłócił -raz jesteś raz cię nie ma jak murzyn na pasach Edit: @Salvador w du**e to mam że grasz dłużej ode mnie, ja tu podania nie składam. Poza tym jak widziałem jak czasem jak txt wbijasz nieświadomie czy świadomie to widzę jak bardzo regulamin ogarnąłeś. A co ma twoje GT do mojego w tym podaniu to też nie mam pojęcia. Edytowane 21 Maja 2019 przez Wicevil CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvador Napisano 20 Maja 2019 Autor #558140 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 2 godziny temu, Wicevil napisał: Typie z czym do ludzi, proste że NIE: -ludzie cię nie rozpoznają -o znajomość regulaminu bym się chętnie kłócił -raz jesteś raz cię nie ma jak murzyn na pasach Ludzie mnie nie rozpoznają? Gram dłużej na ten sieci niż ty,to że ty mnie rozpoznaje to nic nie znaczy po 2 regulamin już ogarnołem po 3 porównaj moje GT do twojego A3ro, elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 21 Maja 2019 #558246 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 (edytowane) Ja bym dał okres próbny @Salvador nie pisz nowychpostów tylko edytuj pierwszy @Malutka @Kempes # @MoNt3 weżcie pod uwage ze jest nas mało i 2 urlopy są. Edytowane 21 Maja 2019 przez syjon. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 21 Maja 2019 #558259 Weteran MH Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Wymaganie praktycznie spełniasz jednak musisz przekonać do siebie resztę adminów, ponieważ macie być zgraną ekipą. Na ten moment odrzucam. Salvador dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 21 Maja 2019 #558260 Weteran MH Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi