WaRninG1 Napisano 27 Maja 2019 #558684 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 (edytowane) Czy jesteś za legalizacją związków homoseksualnych w Polsce? Jakie masz zdanie o adopcji/wychowywaniu dzieci przez pary jednopłciowe? Edytowane 27 Maja 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 27 Maja 2019 #558695 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Legalizacja związków homoseksualnych jeszcze ujdzie gdzieś w tłumie, ale adopcja dzieci przez pary jednopłciowe? Stanowcze N I E joolz i WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 27 Maja 2019 #558696 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ogólnie to napiszę tak, nic do takich ludzi nie mam, mało mnie interesują. Ich życie, nie moje, nie będę komuś zaglądać w łóżko z kim sypia. Niech im będzie, za legalizacją mogłabym być od biedy. ? Ale co do tego by mieli pod swoją opieką dzieci, to jednak zdecydowanie na nie. WaRninG1 i joolz dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aRiver Napisano 27 Maja 2019 #558698 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Dla obydwóch NIE :> joolz i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 27 Maja 2019 #558703 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 nie i nie WaRninG1 i joolz dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 28 Maja 2019 #558748 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Już to gdzieś pisałem wiec sie powtórze - Jestem tolerancyjny, ale wolałbym żeby to sie nie szerzyło. Nie jestem za adopcją dzieci członków LGBT WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 28 Maja 2019 #558749 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 nie jestem za i nie bede , mam prawo wyrazic wlasne zdanie wiec dla mnie to jest choroba ktora powinno sie leczyc. Kazdy powinien zostac wychowany na normalne zycie i nie powinno byc ulg dla LGBT oraz tymbardziej adopcji. Sami siebie skazuja na gorsze traktowanie i brak posiadania dzieci. Jak juz ze soba chca byc , to nie musza tego okazywac publicznie w zaden sposob. Czego oczy nie widza tego sercu nie zal WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi