WaRninG1 Napisano 28 Maja 2019 #558754 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Komu najpierw byś ustąpił miejsca w komunikacji miejskiej: kobiecie w ciąży, starszej osobie, inwalidzie, osobie otyłej czy dziecku? I dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 28 Maja 2019 #558755 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 kobiety w ciazy bo niesie zycie a reszta niech sp******a asassin432 i WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 28 Maja 2019 #558798 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Ja sobie pozwolę się rozpisać z lekka, na pierwszym miejscu stawiam na inwalidę, następnie na kobietę w ciąży, potem osobę starszą, następnie osobę otyłą, a na końcu dziecko. Po prostu inwalida ma według mnie najgorzej, kobiecie w ciąży też nie wypada stać za długo (zależy jeszcze w jakim stanie jest), osoba starsza już się w życiu nastała, osoba otyła niestety z reguły na własne życzenie jest w takiej 'formie' i wcale mi ich nie żal, a dziecko ma młode nogi, może postać. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 29 Maja 2019 #558866 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 (edytowane) Myślę, że w pierwszej kolejności ustąpiłabym kobiecie w ciąży. Edytowane 29 Maja 2019 przez Clueey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 29 Maja 2019 #558867 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Pytanie również słowo w słowo podjebane ode mnie, ale dobra... Najlepiej to nikomu, ale jeśli już to inwalidzie, bo tak. Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi