Cebulk4 Napisano 17 Czerwca 2019 #560295 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Data/czas zdarzenia: 17 czerwca ok 10.36 Nick Admina/Gracza Liruxik Dowód(Ss'y/Demko): Uzasadnienie: dostałem bana za niby haxy gdzie nigdy ich nie używałem jest to dlamnie śmieszne bo to pierwszy moj taki ban na jakim kolwiek serwerze na dodatek admin bo 1 akcji odrazu banuje nawet nie chcialo mu sie wchodzic na spekta co jest dla mnie jako admina na innej serwerowni nie do pomyślenia a serwer dla mnie wydawał się fajny prosze o wytoczenie konsekwencji wobec owego admina Świadkowie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 17 Czerwca 2019 #560301 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Posłuchaj nie pisz skargi jak napisałeś wcześniej odwołanie od banahttps://multi-head.pl/topic/103534-prośba-o-unbana/?tab=comments#comment-560300, poczekaj na rozpiskę ze strony admina banującego i wtedy zobaczymy. Admin ma prawo Cię zbanować za haxy, ale jak nie rozpisze demka dostaje +1 do działu adminów. Do zamknięcia. @Bezzi @RYBSON Edytowane 17 Czerwca 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Czerwca 2019 #560306 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Ancours i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi