malyOP Napisano 18 Czerwca 2019 #560562 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: мαℓуσρ VᴥVWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): od 2-3 latekZnajomość AMXX (W skali 1-10): 8Staż w CS-sie: 10 latSteam / NonSteam: Steam https://steamcommunity.com/id/malyOPPL/Dlaczego Ty: No bo zauważyłem małą liczbę administracji jak i chcę aby ten serwer działał poprawnie a nie że wbija "misio" i już po grze :cCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3hKontakt: Steam: https://steamcommunity.com/id/malyOPPL/ GG: 58572674 FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006214577694Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/мαℓуσρ VᴥV/80.72.43.106:27022/ Edytowane 19 Czerwca 2019 przez malyOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 19 Czerwca 2019 #560571 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Nie zapomnę jak dostajac bana zacząłeś mnie wyzywać. Chyba wiesz o której sytuacji mówię. Nie masz przegranych godzin odpowiednich, do tego Twoja aktywność jest w kratkę. Gdy ogarniesz kulturę, przestaniesz się spinać i godzinki będą okej, to myślę, że nie będzie przeszkody byś zawitał u nas w gronie. Na razie jestem na NIE CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 19 Czerwca 2019 #560572 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Kojarzę przydał by się jeden admin gdyż jest mało administracji na ten serwer więc mogę się zgodzić na tak . Tylko jeszcze regulamin i mikrofon ogarnij Tylko gt popraw @elo elo 350 @Malutka @Kempes # @syjon. @SadoS Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Nemezis ad Prokurator malyOP i syjon. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Czerwca 2019 #560577 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Na nie: GT- Kultura- Brak znajomości regulaminu forum - @Nemezis ad Nie musisz mnie oznaczać CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 19 Czerwca 2019 #560579 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) No to w takim razie, na tą chwilę jestem na nie, pograj chwile, gram dość długo, widuje Cię od niedawna, z kulturą też kiepsko. Nie skreślam nikogo na stracie, po prostu jeszcze chwile popracuj nad tym, żeby było na plus :). Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Kempes # CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 19 Czerwca 2019 #560589 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 W sumie nie wiem co powiedzieć: -gt -kultura +steam + ma chęci Jestem neutralny, chyba że poprawisz kulture i poprawisz godziny to zmienie zdanie. Pozdrawiam A3ro malyOP i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 19 Czerwca 2019 #560642 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 okres próbny + ma doświadczenie +admin się przyda malyOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRUNO BALAGANI Napisano 19 Czerwca 2019 #560651 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Ogólnie na plus, jeżeli można by dać na próbę i sprawdzić to dlaczego nie i tak potrzeba admina co będzie siedział częściej. Plus niech niektórzy nie piszą o kulturze bo mogę policzyć ile to już adminom wymsknęło się jakieś bardzo kulturalne słówko XD Pozytywny i myślę, że mógłby zawojować. CukierkowyMario i malyOP dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OTato Anubis Napisano 19 Czerwca 2019 #560653 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Na nie -gt -kultura -nieznajomość regulaminu -arogancki +chęci Jak narazie nie pasujesz mi na admina,może kiedyś .. Życzę powodzenia CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2019 #560712 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Na nie Co nie wejde na serwer to siedzisz spect Reszta powodów up CukierkowyMario dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 20 Czerwca 2019 #560714 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Jestem na nie. Rozumiem, że jest mało adminów, a chłopak ma chęci, ale... Musi poprawić znajomość regulaminu i ogarnąć kulturę. Czasami trzeba umieć ugryźć się w język. Dodatkowo 27h na serwerze to stanowczo za mało. Daj się poznać, graj dalej, a będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Czerwca 2019 #560728 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi