jakisnonamev Napisano 31 Lipca 2019 #564267 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Twój nick podczas gry: jakis noname v Godzina, data zdarzenia: 31.07.2019 18;32 Mapa: dust 2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:4014717' Uzasadnienie: banik za nic. prosze o rozpiske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 31 Lipca 2019 #564269 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Poczekaj spokojnie. Przygotuję materiał dowodowy, porozmawiamy Mam 24h na odpowiedź. Rozpiszę sobie tylko demka i porozmawiamy o paru momentach. Zapraszam również @Max.Bugs, bo również mówił, że coś nagrał. No Pr0blem i Max dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakisnonamev Napisano 31 Lipca 2019 Autor #564270 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 1 minutę temu, DionizyZlotopolski napisał: Poczekaj spokojnie. Przygotuję materiał dowodowy, porozmawiamy Mam 24h na odpowiedź. Rozpiszę sobie tylko demka i porozmawiamy o paru momentach. Zapraszam również @Max.Bugs, bo również mówił, że coś nagrał. czekam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 1 Sierpnia 2019 #564354 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) @Max.Bugs Również Mi wspominałeś, że coś masz, ale na to masz jeszcze 3h, inaczej zamykam temat. @DionizyZlotopolski A Ty za to masz 3h, żeby dać dowody gdzie gracz cheatował, jak nie dasz gracz dostaje automatycznie UB, a Ty +1 w dziale adminów. Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakisnonamev Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor #564384 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 24h minelo, prosilbym o unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 1 Sierpnia 2019 #564387 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) [19:02] max.bugs: nie ma kontaktu z dionizym kurde cos mu musialo wypasc "Napisz muZe Dioniz musial pilnie jechsc do szpitala z ojcemPotwierdzone" to od opiekuna serwera. Niestety admin pojechał do szpitala z ojcem, więc jeszcze z UB się powstrzymam daje mu jeszcze 3h na rozpiskę. @Max.Bugs zaraz da swoje demko do rozpisania, więc oznaczę chłopaków z UBT 1.6 @Marcineeek. @No Pr0blem @jakisnonamev no 2h temu teraz 30 minut temu (chyba) jego tata mógł mieć zawał nie wiem dokładnie co się stało, ale Ja nie jestem chamski poczekam. Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez WaRninG1 MARCIN3K i asassin432 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakisnonamev Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor #564388 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, WaRninG1 napisał: [19:02] max.bugs: nie ma kontaktu z dionizym kurde cos mu musialo wypasc "Napisz muZe Dioniz musial pilnie jechsc do szpitala z ojcemPotwierdzone" to od opiekuna serwera. Niestety admin pojechał do szpitala z ojcem, więc jeszcze z UB się powstrzymam daje mu jeszcze 3h na rozpiskę. a 2h temu patrzylem, ze przegladal watek i aktywny byl XD a 6 godzin zareagowal na jakis post wtedy nie mogl napisac? @WaRninG1 ale pol godziny temu juz minal czas, nawet ponad pol godziny troche smieszne to jest Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez jakisnonamev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 1 Sierpnia 2019 #564391 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Dokładnie, dostałem informacje, że @DionizyZlotopolski jest z tata w szpitalu. Udało mi się załatwić jego demka lecz są nierozpisane. https://www72.zippyshare.com/v/S4ORJvd5/file.html @Marcineeek. @No Pr0blem proszę zobaczcie na te nierozpisane demka z racji awaryjnej sytuacji. Ja zaraz dorzucę rozpisane 2-3 akcje od siebie @jakisnonamev To nie jest miejsce do takich dyskusji. Napisałem, ze udało mi się załatwić jego demka a nie, ze mi je wysłał Jeśli jesteś już tak dociekliwy to admin wysłał je wczoraj opiekunowi serwera a ja napisałem do niego i od niego je mam.. Z góry przepraszam, ze demko tak długie ale jeśli ktoś był na SPEC to gracz zaraz zmieniał "taktyki gry". Co dziwne wczoraj jak oglądałem były 2 akcje mocno spalone. (Bicie przez smoka) Dzisiaj przy oglądaniu demka tego smoke już nie widać xD mam nadzieje, ze tylko u mnie. https://www114.zippyshare.com/v/Wmlcinnj/file.html 01:03 +/- B tu tez był smoke a on się przez niego celował. U mnie nie widać dymu ale widać smoke latające tam w zwolnionym tempie 05:41 +/- B Wyczekał przed drzwiami jakby widział, ze ktoś kampi w środku. 06:01 +/- wleciał wcelowany w głowę. 11:13 +/- B Przez ścianę. 11:42 wczoraj +B dzisiaj +/- B tu przy filarze był smoke, u siebie na demku go nie widzę mam nadzieje, ze tylko u mnie 11:44 +B nacelowany wyskoczył Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Max.Bugs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakisnonamev Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor #564392 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Max.Bugs napisał: Dokładnie, dostałem informacje, że @DionizyZlotopolski jest z tata w szpitalu. Udało mi się załatwić jego demka lecz są nie rozpisane. https://www72.zippyshare.com/v/S4ORJvd5/file.html @Marcineeek. @No Pr0blem proszę zobaczcie na te nierozpisane demka z racji awaryjnej sytuacji. Ja zaraz dorzucę rozpisane 2-3 akcje od siebie jak on ci wyslal te demka skoro go w domu nie ma? XD oberjzalem te demka i tylko sytuacja 4k z digla podejrzana, reszta klir XD te demo co dales na tym inferno jest smieszne, co tam jest podejrzanego? XD Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez jakisnonamev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 1 Sierpnia 2019 #564395 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Pierwsze demko 16:00 gościu wleciał mu pod celownik zwykły frag -B 16:18 zwykła gra na słuch -B 16:38 no tutaj to już tak dziwnie... +/-B Drugie demko 8:33 Wychylając z drabinki dokładnie widział pozycję przeciwnika -B 9:12 tak +/-B bym tutaj dał 9:41-2 no tutaj to niezły triggerek ( kolejny z gangu HPP 4.0? ) +B 9:48 triggerek nie zadziałał czy na przycisk masz? ale za to w 9:52 telownik meter za głową a zabija xD +B 9:54 zwykły frag -B 11:30 wygląda jak WH +B Trzecie demko 4:38 jak wyczekał +B 4:43 wiedział dokładnie gdzie jest ( WH ) +B 5:00 tutaj niech Ci będzie było go widać -B Według mnie gościu spalony Czekam jeszcze na ocenę @No Pr0blem Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Marcineeek. No Pr0blem i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 1 Sierpnia 2019 #564396 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 1 16:00 -b 16:18 -b 16:38 +b 2 8:33 -b 9:12 +/- b 9:41 +b 9:48 +b 11:30 +b 3 4:38 +b 4:43 +b 5:00 +/-b Podtrzymuję decyzję @Marcineeek. jesteś spalony. BEZ UB MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 1 Sierpnia 2019 #564397 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi