Opiekun Sieci Born Napisano 15 Sierpnia 2019 #566019 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nick: B2K / Cezar Wiek: zbliża się 19 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: kiedyś pełniłem podstawowe funkcje przez krótki czas, wszystkiego można się nauczyć Posiadasz mikrofon?: Owszem, posiadam (dwóch gala kmwtw) Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą obiektywną i konsekwentną, nie posiadam obecnie żadnej rangi i dysponuję sporą ilością wolnego czasu, więc mogę skupić się obecnie w 100% na ts'ie. Do wszystkiego posiadam jakiś tam dystans, więc rozmowa ze mną nie stanowi problemu (jak i na poważnie jak i no offence). Wyciągam swoją pomocną dłoń po raz drugi i mam nadzieję, że to też zostanie uwzględnione. Na sam koniec dodam, że nigdy nie owijam w bawełnę i otwarcie mówię, jaka jest obecnie sytuacja, przy czym nie trzymam żadnej strony(choć już o tym wspomniałem na samym początku xd). No i wiadomka będę schodził na HelpDesk. Staż na sieci: jakiś już posiadam Co wprowadzisz na naszego Ts?: Nie jestem kreatywny, więc nic nie wprowadzę tak jak każdy, jedynie oferuję pomoc w "porządkach" i eventach. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): 2x za kulturę, stare dzieje Gormit lowca kotow, Bene, old i 3 innych dodali reakcje 5 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 15 Sierpnia 2019 #566020 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Ty to chyba upośledzony jesteś xD ostatnio żadnej rangi nie miałeś a tu wielki powrót , no ale nie można powiedzieć o tobie złego zdania i zawsze miałes duży kontakt z osobami na ts3 na tak :v Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 15 Sierpnia 2019 #566047 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 brak rang, ogarniety, zachowuje sie przyzwoicie, czesto na tsie na tak pozdro old, Gormit lowca kotow i Born dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Sierpnia 2019 #566146 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 W tej rekrutacji są naprawdę mocni kandydaci, a jednym z nich jesteś Ty:D Współpracowało mi się z Tobą bardzo dobrze w moderacji, nie posiadasz żadnej rangi, widuję Cię na ts3 dość często, kultura na wysokim poziomie, mega dojrzała i ogarnięta osoba, masz mój głos, Wszystkiego dobrego życzę! Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 16 Sierpnia 2019 #566160 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Jakiś noname składa podanie? Co to jest? + na tak ( bo tak Pan Jezus powiedział ) + pomocny jak nigdy + Fajnie się z nim współpracuje Niech stracę i masz moje TAK Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Sierpnia 2019 #566185 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Na tak + Pomocny i miły, + dystans + staż na sieci + A i jest kulturalny + Jak sam pisze, posiada więcej czasu, bo nie ma rang. Pozdrawiam Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez elo elo 350 Gormit lowca kotow i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 18 Sierpnia 2019 #566290 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Jesteś z nami już dosyć długo, byłeś modkiem forum i w sumie nigdy z Tobą nie było jakiejś lipy. Ogólnie od nowego modka TS3 oczekiwałbym aby przywrócił eventy typu Idol itd. - ogólnie masz mój głos i jestem na tak. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Sierpnia 2019 #566429 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 zapraszam na 3 tygodniowy okres probny. Born i aureox dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Sierpnia 2019 #566430 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi