senor Napisano 16 Sierpnia 2019 #566057 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Nick: senor Wiek: 21 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już moderatorem więc spore. Posiadasz mikrofon?: Posiadam. Dlaczego własnie Ty?: Konkurencja jest duża, jednak chciałbym aby Master i reszta modów dała mi ponownie szansę na tym stanowisku. Czuje, że nie wykorzystałem swojego pełnego potencjału na moderatorze ts3, dlatego piszę tę podanie. Ponad to bardzo często oraz bardzo długo jestem na naszym tsie, więc smiało mogę pomagać jeśli ktoś będzie tego ode mnie wymagać. Staż na sieci: Prawie 5 lat. Co wprowadzisz na naszego Ts? Tak naprawdę to nic nie trzeba wprowadzać, wystarczy pilnować porządku, rozwiązywać problemy i nadawać rangi/kanały dla użytkowników naszego ts'a. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): 2 albo 3 lata temu za kulturę. W tym roku jak i poprzednim nie dostałem żadnego bana. #PozostaliKandydaciOkazaliSieLepsiZapraszamPrzyKolejnejRekrutacji aureox, Bene, old i 3 innych dodali reakcje 6 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HighCunt Napisano 16 Sierpnia 2019 #566062 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 +Wiek, +Doświadczenie, +Staż, bardzo długi, co przekłada się na bardzo duży "+", +Postarałeś się przy napisaniu podania, co poniektórzy składają żeby złożyć, nic więcej. Jestem na TAK, im więcej moderatorów tym więcej osób będzie w stanie pomóc jak i mniej będzie osób wk***********h na ts3 i wchodzących tylko po to żeby sobie poprzeszkadzać, pokrzyczeć etc. Bywałem na ts3 i już parę sytuacji takowych było. old dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 16 Sierpnia 2019 #566107 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Jeden minus kiedyś byłeś ale przesiadujesz bardzo dużo na ts3 i ludzi z MH traktujesz z szacunkiem i śmieszkami na tak :v old dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 16 Sierpnia 2019 #566112 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Skoro byłeś i dajesz rade pomagac , to czemu miałbyś nie być? Tak. Wiek mlody ale tacy czasami lepiej sie zachowuja niz starsi +++ old dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Sierpnia 2019 #566186 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Dużo o Tobie nie wiem, ale: + Staż na sieci, + Był moderatorem, + Można się zwrócić do niego o pomoc, +Aktywny na tsie Na tak, elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Sierpnia 2019 #566193 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Nic do Ciebie nie mam ale uważam, że byłeś już moderatorem ts'a i warto dać szansę innym. Jestem na nie. senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 17 Sierpnia 2019 #566271 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Oczywiście, że jestem na tak seniorita równy gość, zawsze chętny do pomocy, staż, doświadczenie na plus, aktywność solidna, powodzenia byczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Sierpnia 2019 #566398 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Sierpnia 2019 #566399 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi