WaRninG1 Napisano 31 Sierpnia 2019 #568496 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 @RYBSON [P] Kim ty wogóle jesteś? [O] Człowiekiem XD @elo elo 350 [P] Dlaczego nikt Cię nie zna (lubi)? [O] Właściwie, to tylko Ty mnie nie lubisz, no i w sumie Rybson [P] Dlaczego nick WaRninG? [O] Kiedyś grałem w 1.6 pod takim i tak już zostało. [P] Dlaczego mnie wyzywasz na fb? [O] Bo mogę. [P] Dlaczego wysylasz mi ❤ na fb? Gej? [O] No nie powiem kto tu jest homoseksualistą, skoro piszesz Mi na steam'ie, że jak Cię nominuję do Q&A to dasz mi buziaka XD @Gunia [P] Poprosiłeś sypkiego żeby Ciebie nominował w następnym Q&A? [O] Tak. [P] Będziesz odpowiadał szczerze i tylko szczerze? [O] Tak, nie mam nic do ukrycia [P] Dlaczego ludzie się na Ciebie skarżą? [O] Nie wiem o czym mówisz [P] Jesteś osobą śmiałą czy nieśmiałą? [O] Nieśmiałą [P] Kogo na sieci nie lubisz? [O] Ja lubię wszystkich, jak ktoś mnie nie lubi to to mi wisi, i tak w ogóle to dzieci się lubią w takie coś [P] Jak według Ciebie idzie Tobie w UBT? Dobry w tym jesteś? [O] Moim zdaniem idzie Mi dobrze [P] Naleśniki z czekoladą czy z dżemem? [O] Z tym i z tym lubię, ale jeśli miałbym wybrać to czekolada @sypkilopez (p) czemu jesteś botem ? [O] Jeśli chodzi o 1.6 to dawno nie grałem, więc mam prawo nim być, a w GO możemy się zmierzyć (P) umiesz stawiać "opur"? [O] Oczywiście. (P) jak masz na imię i ile masz lat? [O] Mateusz 16 (P) jakie napoje wyskokowe lubisz i dlaczego akurat jest to piwo? [O] Bo jest moczopędne (P) zbanowales kogoś nieslusznie? Jeśli tak to po co? [O] Zbanowałem, ale nie po co, tylko myślałem, że typek stał w okolicach respa ;( (P) kogo na mh byś zdegradował? [O] Nikogo (P) czy nowy szef ubt stwarza ci jakiś problem? [O] Nie w końcu to No Pr0blem XD @No Pr0blem (P) czy zawrocisz rzekę kijem? [O] Na lajcie byq @Clueey [P] Jak znalazłeś się na sieci? [O] Szukałem odpowiedniej arenki i znalazłem złożyłem podanko i tak jakoś.. [P] Kebab w bułce czy na talerzu? XD [O] W bułce XD [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam brata i 3 siostry [P] Lubisz chleb ze smalcem? XD [O] Nie XD [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Przesiadywać na forum [P] Akceptujesz siebie takim jakim jesteś? [O] Tak [P] Doiłeś krowę? [O] Nie [P] Chciałbyś cofnąć czas? [O] Nie [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Brązowy [P] Jaki masz kolor włosów? [O] Rudy, #rudzixon @elo elo 350 @ARNOLD KOPYTO [p] czym się zajmujesz uczysz się pracujesz [O] Zawodówka [p] twoje ulubione danie to [O] Danie w mordę [p] dlaczego grasz w te karabiny [O] Chcę rozpętać III wojnę światową [p] jak ocenisz swoja grę w skali od 1 do 10 [O] 8 [p] masz autko rower hulajnogę buty do biegania [O] Wszystko [p] która noga rano wstajesz [O] Dwoma [p] co lubisz a czego nie trawisz [O] Lubię grać, uczyć się [p] masz psa kota może mysz [O] Psa, kota @SadoS [P] czemu dostałeś 7daysa? [O] Wszedł Mi bot pod celownik 2 razy i ban [P] Co skłoniło cię do pomagania w ubt? [O] Nic, lubię pomagać sieci [P] Przed czym ostrzega nas twój nick? [O] Korkami drogowymi @aureox [p] dlaczego jesteś taka męczy dupa? [O] Nie mam pojęcia. Dzięki wszystkim za pytanka! Pozdrawiam całą sieć Multi-Head'a, wszystkim Wam życzę udanego weekendu! Do kolejnego Q&A nominuję Redaktora MH @elo elo 350 No Pr0blem, Clueey, sypkilopez i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 31 Sierpnia 2019 #568497 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja tam Cie w miarę lubię Ps. Jakiego buziaczka, o co chodzi? To ja idę tworzyć pytania dla sb XD Pozdrooo @Marcnek jesli ktos birrse na powaznir wssystko to sorry xD Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez elo elo 350 WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor #568498 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 [15:51] WaRninG1: napisze człowiekiem [15:51] elo elo 350: o iq 200 xD jak mnie oznaczysz w następnym kjuendej to Ci dam buziaka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd ( ͡° ͜ʖ ͡°) [15:52] WaRninG1: Jak przestaniesz o rudzixonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 31 Sierpnia 2019 #568503 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Super ?? WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 31 Sierpnia 2019 #568531 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Wszystko fajnie, ale na choinkę wy prosicie siebie wzajemnie o oznaczenie i na dodatek wrzucacie wycinek z rozmowy na steam o tym xd Było fajnie jak było - zostańmy przy tym Gunia i WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 31 Sierpnia 2019 #568536 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Super kju and ej i w ogóle, ale te pytanka od elo mi jakoś tak nie pasują, tak jakby to ustawione było @elo elo 350 dzbanie, albo jak tam wolisz wazonie nie ładnie to tak prosić o oznaczanie Dzięki za pozdro i również Ciebie pozdrawiam xD WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 1 Września 2019 #568574 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Piękna sprawa, kebab w bułce to sztos?❤️ WaRninG1 i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi