pemeq Napisano 2 Września 2019 Donator #568749 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Zgłaszam skargę na admina DzikuXD za niesłuszne zbanowanie mnie za to że niby "ukradłem " Mu perk chodź był sierodek rundy i dałem wymianę i zaakceptował Po drugie jest dodane na serwer możliwość zablokowania wymieniania się perkami więc nie wiem o co chodzi Po trzecie niby pisał na czacie a mi się nic nie wyswietlało Więc pozdrawiam tego admina serdecznie Emulsion ? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 2 Września 2019 #568750 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Zapraszamy z dowodami panie rames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 3 Września 2019 #568789 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 (edytowane) Opowiem wam jak było koleś bez żadnej wiadomości wysłał mi wymianę perka a ja akurat zmianialem broń która jest pod 1 kilku krotnie dostał informację o oddanie parku i ostrzeżenia mimo to olał temat pisałem 4rundy na@@ Edytowane 3 Września 2019 przez DzikuXD Bene, MARCIN3K, joolz i 3 innych dodali reakcje 2 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 3 Września 2019 #568795 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 @Vix33nek! Twój admin, zrób coś z tym i wytłumacz ładnie że za takie coś nie banujemy joolz i Zi3lony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 3 Września 2019 Donator Autor #568855 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 W dniu 3.09.2019 o 10:39, DzikuXD napisał: Opowiem wam jak było koleś bez żadnej wiadomości wysłał mi wymianę perka a ja akurat zmianialem broń która jest pod 1 kilku krotnie dostał informację o oddanie parku i ostrzeżenia mimo to olał temat pisałem 4rundy na@@ Expand Po pierwsze nie była to początek rundy Po drugie nic mi się nie wyświetliło że pisałeś więc sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 4 Września 2019 #568879 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Czytaniem z zrozumieniem 0pk gdzie napisałem początek rundy? Po za tym zawsze będę za takie coś banowal bo to strasznie psuje rozgrywkę i nie podam z nicku ale kilku adminowi się zmna zgadza Bene, MARCIN3K, pemeq i 2 innych dodali reakcje 1 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 4 Września 2019 Użytkownik #568885 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 W dniu 4.09.2019 o 10:20, DzikuXD napisał: Czytaniem z zrozumieniem 0pk gdzie napisałem początek rundy? Po za tym zawsze będę za takie coś banowal bo to strasznie psuje rozgrywkę i nie podam z nicku ale kilku adminowi się zmna zgadza Expand W takim razie podaj mi punkt w regulaminie serwera gdzie piszę, że za takie coś BANUJEMY? @Vix33nek! twój admin rób z nim co uważasz pemeq i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 4 Września 2019 #568886 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Panowie, nie wiem dlaczego ten temat dalej trujecie, nie ma dowodów w postaci ssów/demka, więc skarga słuszna, @Vix33nek! nagrodzi admina, @rames podaj mi jeszcze swój nick na pw. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 4 Września 2019 #568887 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi